U potrazi za neobičnim pričama

Pročitajte cijeli članak:

Zoë Kravitz od tada snima u prosjeku tri filma godišnje, a lani je igrala uloge u uspješnicama “Pobunjena”, “Pobješnjeli Max: Divlja cesta” i “Droga”. Njezin raspored nije ništa slobodniji ni ove godine. Ovo proljeća izašao je film “Odana”, treći nastavak filmskog serijala “Različita” u kojem glumi od 2014. godine, sa svojim elektropop bendom Lolawolf ide na turneju, a trenutno radi na još par projekata, od kojih joj je najdraži film “Vincent-N-Roxxy”, neobična ljubavna priča premijerno prikazana na Tribeca Film Festivalu u New Yorku.

Splash

FOTO: Splash

U filmu u kojem je skoro svaka interakcija, koliko god djelovala dobroćudno, ispunjena napetošću i nasiljem, Zoë je utjelovila Roxxy, a što ju je privuklo neobičnoj priči otkrila je u intervjuu za Marie Claire.

Što vas je privuklo filmu “Vincent-N-Roxxy”?

Nikada prije nisam pročitala takav scenarij, vidjela takav film. Kad sam čitala scenarij pomislila sam kako se radi o stvarno prekrasnoj ljubavnoj priči, a onda me nekoliko posljednjih stranica šokiralo. Bila sam toliko zbunjena da sam pomislila kako sam nešto krivo pročitala i to me zaintrigiralo.

Što vam je bio najveći izazov kad ste se pripremali za ulogu?

– Sve je bio velik izazov. Scenarist i redatelj Gary Michael Schultz napisao je prekrasan lik i stvarno sam htjela prikazati Roxxy kao stvarnu osobu, a ne kao neku “tipičnu” zločestu ženu. Mnogo je kompleksnih emocija tu bilo prisutno. Privlačnost i ljubav, ali istovremeno strah i bijeg od prošlosti. Svaki trenutak filma bio je kompleksan.

Na kakve uloge pristajete?

– Treba biti nešto što me interesira, nešto intrigantno. Priče se znaju ponavljati, ali “Vincent-N-Roxxy” je bila potpuno drugačija priča od bilo čega što sam dosad pročitala.

Mladoj glumici 2016. godina stvarno je dobro počela – osim što će ove godine izaći čak šest filmova u kojima glumi, Zoe krasi i dvije velike modne kampanje. Modna kuća Balenciaga angažirala ju je za kolekciju proljeće/ljeto, posljednju pod kreativnim vodstvom Alexandera Wanga, a zajedno s majkom Lisom Bonet zaštitno je lice Calvin Klein kolekcije satova i nakita za proljeće/ljeto.

Calvin Klein watches + jewelry ! Time ⏱(get it ?) for a good laugh with my best pal. #mama @ckminute @calvinklein

Fotografiju objavljuje Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) Sij 15, 2016 u 5:43 PST

I dok je njezina majka jedna od stilskih ikona 90-ih, Zoe svojim neobičnim stilom osvaja modni svijet, a njezina upečatljiva modna izdanja provjerite u fotogaleriji !

Linker
25. travanj 2024 05:51