suprug joj pripremio iznenađenje

U sjeni skandala i bračne drame! Najnesretnija europska princeza uskoro slavi rođendan

Princeza Charlene 25. siječnja proslavit će svoj 43. rođendan. Njezin suprug, princ Albert, pripremio joj je malo slavlje i poklon. Jesu li to njegovi pokušaju da spasi brak - pitanje je na koje samo monegaški kraljevski par zna odgovor.

Najnesretnija princeza u Europi, kako joj ‘tepaju‘ mediji, slavi uskoro svoj 43. rođendan. Monegaška kneginja Charlene 25. siječnja ima rođendan, a tim je povodom njezin suprug, monegaški princ Albert, javnosti odlučio otkriti detalje nadolazeće proslave.

"Moja supruga općenito nije ljubiteljica velikih proslava, a zahvaljujući pandemiji, ovaj rođendan proslavit ćemo samo uz uže članove obitelji", u razgovoru za magazin People otkrio je 62-godišnji princ. Važno mu je, rekao je, da njegova obitelj drugima bude primjer socijalnog distanciranja. Stoga su i blizanci Jacques i Gabriella, koje je Albert dobio sa suprugom Charlene, proslavili šesti rođendan na drugačiji način.

Najnesretnija princeza u Europi! Otkrivena tajna frizure kneginje Charlene, aferama Alberta II. nema kraja

image
Kneginja Charlene proslavit će u ponedjeljak 43. rođendan.
SHUTTERSTOCK

"Ne možemo imati velika okupljanja jer smo ograničeni čak i u privatnim situacijama. Ne može nas biti više od šest u jednoj prostoriji", rekao je Albert, koji je tijekom proljeća 2020. prebolio koronavirus.

Iako inače kupuje u posljednji čas, princ je otkrio da je ovog puta na vrijeme pripremio rođendanski poklon za suprugu. Možda je to način da se dijelom iskupi za neugodnosti kroz koje je Charlene zbog njega nedavno morala proći. Oni koji su upoznati s okolnostima u monegaškoj kraljevskoj obitelji tvrde da je upravo zbog Alberta kneginja izbrijala pola glave. Naime, uoči 2021. godine, stigao je princu sudski poziv za utvrđivanje očinstva. Anonimna 34-godišnjakinja optužila ga je da joj je prije 15 godina napravio dijete.

image
Princ Albert dobio je treću tužbu za utvrđivanje očinstva.
PIXATHLON/SHUTTERSTOCK

Kćer je rođena 2005. godine, no Albert je navodno ne želi ni priznati ni upoznati. Sud u Milanu dosudio je princu DNK vještačenje. Ako se i ove optužbe pokažu točnima, bit će ovo treće izvanbračno dijete nepouzdanog princa, koji je u dosadašnjih avanturama dobio sina i kćer. Dvoje djece začeto je prije negoli su se Charlene i Albert upoznali, no ovog puta možebitna afera dogodila se u vrijeme dok su princ i sportašica započinjali ljubavnu priču.

Linker
16. travanj 2024 06:23