Zadaje muke slavnoj obitelji

Uhićena stalkerica Davida Beckhama: Tvrdila je da je majka njegova djeteta

Nakon višestrukih pokušaja stupanja u kontakt, pedesetosmogodišnja Sharon Bell morat će opravdati svoje postupke pred britanskim sudom.

Žena koja je optužena da je uhodila bivšeg nogometaša Davida Beckhama uhićena je, a sljedećega bi se tjedna trebala pojaviti na sudu. Riječ je o 58-godišnjoj Sharon Bell iz Hertfordshirea koja je optužena da je špijunirala nogometnu legendu i pratila njegovu kćer Harper na putu do škole.

Bell je optužena za uznemiravanje bivšega nogometnog kapetana zbog višestrukih pokušaja stupanja u kontakt, prenosi The Sun.

Njezino je uhićenje potvrdila i policija, a izjavili su kako se uhođenje odvijalo između srpnja i listopada 2021. godine. Obitelj je primila brojna pisma na svoju adresu, što ih je posebno uznemirilo.

image

Bell je tvrdila kako je ona majke jednog od Davidovih četvero djece.

INSTAGRAM/DDP USA/PROFIMEDIA

Potvrđeno je i da se Bell pojavila u školi desetogodišnje Harper prošle godine u studenom, ali i u domu Beckhamovih, i to samo kako bi upoznala kći umirovljenog nogometaša. No, sve je počelo još 2016. godine, kada je Bell počela tvrditi kako je ona majka jedno od nogometaševe djece.

Čitajte i: Victoria Beckham otkrila neobičan ritual bez kojega ne može zamisliti odlazak u krevet

U ponedjeljak, 28. ožujka Bell će se imati priliku obraniti se u sudnici, a još uvijek nije komentirala slučaj. Naime, njoj je u prosincu zabranjen prilazak cijeloj obitelji, kao i domu Beckhamovih.

Linker
17. travanj 2024 04:20