PRIČE SA ŠPICE

Uršula Tolj o majčinstvu: ‘Imaju oni tinejdžerske mušice, ali imala sam ih i ja!‘

Uvijek dobro raspoložena HTV-ova voditeljica i urednica u drugoj epizodi serijala ‘Priče sa špice‘ otkrila nam je kako balansira privatno i poslovno, kako je biti majka srednjoškolki i studentu, ali i koja je tajna zavidne figure u kasnim četrdesetima.

Prije nego se našla na kavi s prijateljicom, uspjeli smo uhvatiti voditeljicu i urednicu zavidne figure i djevojačke energije Uršulu Tolj koju smo ugostili u drugoj epizodi novog Glorijinog videoserijala "Priče sa špice".

Subotnja špica i novo štivo

Na najprometnijoj ulici u Zagrebu, voditeljicu možemo susresti gotovo svake subote. Ritual je već poznat, uvijek parkira malo dalje od centra kako bi prošetala pored zgrade Hrvatskog narodnog kazališta, Muzičke akademije i ostalih obaveznih postaja u samom središtu glavnog grada, a šetnja po omiljenoj zagrebačkoj destinaciji najčešće kod Uršule Tolj završi i kupnjom dvije-tri nove knjige.

image
Simpatična voditeljica i urednica otkrila nam je detalje iz privatnog života.
NERA SIMIC/CROPIX

Čitajte i: Ove subote u ženskom stilu: Matea Miljan Rafaj i Uršula Tolj u novoj epizodi serijala ‘Priče sa špice‘

Dobra organizacija kao ključ balansa privatnog i poslovnog

"Ovisnik sam o planiranju. Baš kad imaš takav posao, onda to moraš raditi. Imam svaki dan drugi plan, ovisno o tome kada mi je, primjerice, termin snimanja, termin montaže, termin emisije. Plan slažem po tome kada je Ewi škola, a planer mi je krcat u svim bojama", opisala nam je način na koji balansira privatno i poslovno popularna voditeljica. Naime, kći Ewa je srednjoškolka, a sin Petar student.

Čitajte i: Uršula Tolj ne može se obraniti od udvarača: ‘Zaljubljive sam prirode, trenutno sam sama, ali nadam se ne zadugo‘

Ponosna majka puna razumijevanja

"Lijepo je biti mama. Ja sam jako zadovoljna - imaju i oni tinejdžerske mušice, ali imala sam ih i ja. Tako da ih razumijem", rekla je odlično raspoložena Uršula koja trenutno sudjeluje u pripremanju Dore u ulozi urednice projekta i šefice delegacije na Eurosongu.

image
Kava u Takenoko baru na Cvjetnom trgu.
NERA SIMIC/CROPIX

Drugu epizodu videoserijala "Priče sa špice" pogledajte već danas, na portalu Gloria.hr ili na našim društvenim mrežama - Facebooku i Instagramu!

Linker
18. travanj 2024 20:04