olimpijac slavi

Valent Sinković postao tata: ‘Žao mi je što nisam mogao biti uz suprugu, jedva čekam primiti svog sina u ruke‘

Slavni veslač i olimpijac dobio je sina Karla. Antonela Sinković u ranim je jutarnjim satima na svijet donijela prvo dijete.

Proslavljeni hrvatski olimpijac Valent Sinković pamtit će 2021. godinu kao jednu od najljepših u životu. Naime, u jutarnjim satima u subotu, 27. ožujka, njegova supruga Antonela na svijet je donijela prvo dijete - dječaka kojem su roditelji nadjenuli ime Karlo! Otkrio je Valent u razgovoru za Gloria.hr da je porod prošao u redu i da se njegova supruga osjeća dobro.

"Hvala vam puno na čestitkama, porod je prošao dobro i supruga se dobro osjeća. Žao mi je što nisam mogao biti uz nju, ali takve su mjere sada", ispričao nam je sretni Sinković.

"Još ne vjerujem da sam postao tata! Ne mogu vam uopće opisati taj osjećaj, izvan sebe sam od uzbuđenja. Jedva čekam trenutak kada će izaći iz bolnice, da ih zagrlim i da primim svog sina u naručje", dodao je ponosni tata.

image
Sretni par dočekao je dječaka. Iako poznati sportaš nije mogao biti uz suprugu na porodu, jedva čeka da mu Karlo i Antonela stignu kući - tada će sve nadoknaditi.
Maja Jurović/CROPIX

Čitajte i: Valentu Sinkoviću i njegovoj Antoneli na proljeće stiže sin: ‘Uživamo u svakom danu‘

Antonela i Valent Sinković u sretnom su braku od 2017. godine, a kada su saznali da će postati roditelji - imali su predosjećaj da im stiže curica. No, spol im, kažu, nije bio nimalo važan. "Imali smo neki osjećaj i bili sigurni da stiže curica tako da nas je vijest o sinu iznenadila. Najvažnije nam je da sve do samoga kraja bude u redu, a je li kći ili sin manje nam je važno. Nama je najbitnije da se volimo i da dijete odrasta u ljubavi i slozi. A opet, nadamo se da će biti vremena i za djevojčicu", kazao nam je Valent sredinom veljače, kada je javno otkriveno da će postati otac.

Linker
22. travanj 2024 11:38