PONOVNI RASTANAK

Već su se rastajali, ljubavi dali i drugu šansu, no sada je stvarno kraj! Petar Ćiritović potvrdio bračni krah

Petar Ćiritović i Lucia Palić po drugi su puta okončali ljubav. Par koji se jednom već rastao 2015. godine, nakon čega su ljubavi pružili novu šansu, definitivno se razilazi. Glumac je za Gloria.hr potvrdio informaciju o svom razvodu.

Ljubavna priča Petra Ćiritovića i Lucije Palić započela je 2011. godine. Par je od prvih dana otvoreno pokazivao osjećaje, pa je već nakon šest mjeseci veze Petar Luciju upoznao sa svojim glumačkim kolegama, a uskoro su vezu podigli i na viši nivo. Tijekom braka su dobili dva dječaka, već se jednom rastali, ali i odlučili ljubavi dati novu šansu. Iako su bili uvjereni da će druga prilika značiti i da će zajedno dočekati starost, na kraju su odustali.

Koji je razlog ponovnom rastanku, zna samo bivši par kojeg vječno vežu njihova dva sina - Krsto i Jakša. Glumac poznat iz telenovela ‘Obični ljudi’, ‘Dolina sunca’, ‘Zakon ljubavi’ i ‘Pod sretnom zvijezdom’ sa šest godina mlađom ekonomisticom prošle je godine proslavio osmu godišnjicu braka, tijekom kojeg su već jednom odlučili prekinuti ljubavnu priču.

image
Ljubavna priča Petra Ćiritovića i Lucije Palić započela je 2011. godine.
TOM DUBRAVEC/CROPIX


Par je, naime, 2015. prolazio kroz bračnu krizu uslijed koje se Lucia sa sinom Krstom iselila iz njihova zajedničkog stana u Zagrebu, a razdvojenost je trajala nešto više od godine dana. Ćiritović je tada medijima objasnio kako je to bio samo privremeni rastanak. Vjerovao je u drugu šansu, iako ona nije završila onako kako se poznati par nadao.

Čitajte i: Petar Ćiritović: snježna šetnja sa sinom i ženom

Linker
13. travanj 2024 20:21