PETER WEST/ACEPIXS/PROFIMEDIA
Nevjera mu nije išla na ruku

Zelenooki srcolomac: Zvijezda telenovela i jedan od najzgodnijih frajera svijeta opet je slobodan

Glumac američko-kubanskog podrijetla je serijski preljubnik, donedavnu životnu partnericu Elizabeth Gutiérrez s kojom ima dvoje djece prevario je s 80 žena, stoga je potreban oprez želite li okušati sreću s latino Bradom Pittom...

Glumac američko-kubanskog podrijetla je serijski preljubnik, donedavnu životnu partnericu Elizabeth Gutiérrez s kojom ima dvoje djece prevario je s 80 žena, stoga je potreban oprez želite li okušati sreću s latino Bradom Pittom...

Otkako je objavio da je ponovno slobodan, William Levy (42), opako zgodan američko-meksički glumac ispunio je nadom korisnice društvenih mreža. Kako i ne bi kad je malo ženskih srca koja ostaju mirna pri pogledu na njegove zelene oči, razbarušenu kosu boje meda te seksepilni torzo na kojem bi mu mogao pozavidjeti i Matthew McConaughey - kad je prije deset godina glumio stripera u filmu "Magic Mike". Nadu u mig sudbine - jer dok ima nade, pronaći će se i način da najupornije obožavateljice nekako dođu do njega - potaknula je objava na njegovom Instagram profilu. Sastavio ju je sa sad već bivšom životnom partnericom, Elizabeth Gutiérrez (42), američko-meksičkom glumicom i zvijezdom sapunica s kojom ima sina Christophera (15) i kćer Kailey (11).

"Želimo vas obavijestiti da smo nakon dugog razmišljanja odlučili prekinuti našu vezu. Nastavit ćemo biti obitelj i najbolji roditelji našoj djeci. To se nikada neće promijeniti - stoji u poruci što je prenosi magazin Hola!. Uslijedila je provjera bombastične informacije, no William Levy i Elizabeth Gutiérrez više se nisu oglasili. A onda je glumac koji tumači glavnu mušku ulogu u kolumbijskoj sapunici "Kava s mirisom žene", izbrisao tu poruku. Nedugo potom, objavio je novu: "Spreman sam za novo poglavlje svog života". Nakon nje opet je uslijedila šutnja, bez dodatnih potvrda para kako je njihovoj vezi započetoj 2003., na snimanju sapunice "Protagonistas de Novela 2" došao kraj.

image

Vrhunac njegovih ispada bio je kad je u jednom tjednu spavao s tri žene.

JOHNNY LOUIS/DDP USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Od 'uzornog' supruga do preljubnika prve klase: William Levy suprugu je prevario s čak 80 žena

Oprez medija je razumljiv jer su se William Levy i Elizabeth Gutiérrez nekoliko puta rastajali i mirili se - za što postoji više od 80 razloga.

Toliko ju je puta navodno prevario taj naturalizirani Amerikanac kubanskog podrijetla koji je prije devet godina uljepšao naslovnicu posebnog izdanja magazina People en Español s najseksepilnijim muškarcima svijeta. Tada je dobio nadimak latinski Brad Pitt. Spavao je s kolegicama na setu, starletama, obožavateljicama, manekenkama te misicama s natjecanja u ljepoti diljem Južne Amerike, gdje god su se prikazivale njegove telenovele. Vraški zgodan zavodnik nije se štedio. Uostalom, zašto i bi kad telenovela funkcionira ponajviše zbog strasti među glavnim glumcima? Njegov je stav, čini se, taj da je ne treba glumiti ako se glavna glumica i on svide jedno drugome. Najrazvikaniju aferu imao je s kolegicom Ximenom Navarrete (33), bivšom Miss Universe (titulu je osvojila 2010.).


Dosta joj je

Upoznali su se 2014. na snimanju telenovele "Oluja". Naziv zajedničkog projekta prikladan je jer se baš tom riječi može opisati ono što je uslijedilo u meksičkim medijima kad se saznalo da su se spetljali. Na zub ga je uzeo i meksički društveni kroničar Diario Basta, ocijenivši njegovo ponašanje sramotnim, piše portal Mediamass. Oglasila se i ljubavnica Ximena: smatrala je da ne čini ništa loše jer William nije (formalno) oženjen. Bila je to kap preko čaše za životnu partnericu serijskog preljubnika - pokupila je njihovu djecu i otišla iz zajedničke vile Southwest Ranches, na Floridi. Ali, vratila se nakon što ju je zaprosio i čvrsto obećao da je više neće varati!Trudio se održati riječ ili barem biti diskretniji do preklani, kad je otkrivena njegova afera s 28-godišnjom Bárbarom López, kćeri televizijskog producenta Reynalda Lópeza.

image

William Levy i Elizabeth Gutierrez u braku su dobili dvoje djece, sina Christophera i kćer Kailey.

INFPHOTO.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Dok svijet tuguje, ona je jedva dočekala ovaj trenutak: Jednoj od najljepših žena svijeta napokon se vratio suprug

"Poznat je kao veliki ženskaroš, a bilo je razdoblja kada je spavao s tri različite žene tjedno", spremno je otkrio izbor blizak preljubniku. Njegova partnerica Elizabeth Gutiérrez stoički je otrpjela i to poniženje, vjerojatno zbog njihovog sina i kćeri kojima treba tata, no prošlog tjedna joj je, čini se, pukao film. Ime žene s kojom se glumac ovog puta spetljao zasad nije poznato, ali to nije bitno. Čini se da je Elizabeth Gutiérrez ovaj put povukla odlučujući potez jer je odlučila da više neće biti njegov "otirač". Pragmatični Amerikanci popratili su vijest o njihovom razlazu objavom videa kako izgleda njihova vile čije je renoviranje stajalo oko 6 milijuna dolara. Može se pogledati na portalu americanpost.news. Čini se da bi uskoro mogli oglasiti prodaju.

Linker
26. travanj 2024 01:17