mjesec u kojem su se ženili nogometaši

Žene hrvatskih nogometaša imaju dijametralno suprotan ukus za vjenčanice. Čiji izbor se vama najviše sviđa?

Čak tri nogometaša ovog su mjeseca izrekla sudbonosno da, a javnost je s nestrpljenjem čekala vjenčanice njihovih izabranica.

Lipanj je protekao u znaku vjenčanja nogometaša.

Sezonu je otvorio Duje Ćaleta-Car koji je 3. lipnja izgovorio sudbonosno da dugogodišnjoj partnerici Adriani Đurđević. Njih su se dvoje prošle godine vjenčali kod matičara, a potom su postali roditelji malenog Maura.

image

Adriana Ćaleta-Car izazvala je najviše komentara svojom neobičnom vjenčanicom.

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Ove godine odlučili su organizirati veliko slavlje ljubavi, a o njihovom vjenčanju pričalo se danima. Najviše pažnje privukla je ekstravagantna vjenčanica, za koju je bila zadužena Matija Vuica. Frizura je djelo poznate frizerke Teute Mesaroš, koja nam je rekla da je mladenka ciljala na "big hair efekt", koji su na kraju i postigle.

''Vjerovali ili ne, mladenkina frizura je nastala sasvim spontano na dan vjenčanja. Apsolutno ništa nismo dogovarale unaprijed, niti smo imale probu. Budući da je mladenka stigla iz Francuske i sve smo dogovarale iz druge države, nismo ni imale dovoljno vremena za probu'', otkrila nam je Teuta.

Čitajte i: Adrianina frizerka otkrila nam je kako je nastala njena frizura: 'Nismo imale vremena za probu. Komentari? Ona zna nositi sve'

''Jedini problem na koji nismo računale taj dan je užasna vrućina'', priznala nam je i dodala da mladenkama koje se odluče na frizuru sličnu Adrianinoj ipak preporučuje da stražnji dio kose ipak podignu ako se udaju na vruć dan.

image

Adriana i Duje Ćaleta-Car sudbonosno da izgovorili su u Dubrovniku.

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Dina Dragija za svoje je vjenčanje s Tinom Jedvajem nabavila čak tri vjenčanice. Prvu je nosila u crkvu, a riječ je o modelu s čipkom koji je pratio liniju tijela.

Čitajte i: Dina Dragija i Tin Jedvaj objavili dosad neviđene fotke sa svog vjenčanja

Druga vjenčanica bila je upečatljivija. Riječ je o kreaciji sa šljokicama ukrajinskog brenda Milla Nova. Za svadbeno slavlje nosila je pak vjenčanicu sirena kroja.

Ovog vikenda Dominik Livaković izrekao je u rodnom Zadru sudbonosno da dugogodišnjoj djevojci Heleni Matić. Ona je izabrala jednostavnu, no efektnu vjenčanicu s visokim prorezom. S obzirom na to da je vjenčanica otkrivala mladenkina ramena, na obredu je Zagrepčanka nosila dugački veo.

Čitajte i: Dominik Livaković i Helena Matić izgovorili sudbonosno da! Hrvatska Meghan Markle izgledala je poput princeze

image

Vratar Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije Dominik Livaković dugogodišnja djevojkoa Helena Matić vjenčali su se u njegovom rodnom gradu.

LUKA GERLANC/CROPIX
image

Mladenka je izabrala jednostavnu, a efektnu vjenčanicu.

LUKA GERLANC/CROPIX
image

Domjenak je organiziran u lounge baru The Garden, vjenčanje je bilo u katedrali Sv. Stošije, a zabava se kasnije nastavila u hotelskom resortu Punta skala.

LUKA GERLANC/CROPIX
Linker
22. travanj 2024 05:15