Sve za njihovu princezu

Zna se termin poroda: Hana i Grašo naveliko se spremaju za dolazak prinove i preuređuju kuću

Dok Zagrepčani s nestrpljenjem iščekuju koncerte Petra Graše u Areni najavljene za 18. i 19. ožujka, Splićani s pozornošću prate kako teče obnova njegove i Hanine obiteljske kuće u centru grada. Poznati glazbenici i supružnici nedavno su započeli s renoviranjem unutrašnjosti svog doma jer se žele na vrijeme pripremiti za najsretniji dan u životu - a on bi, kako ekskluzivno doznajemo, trebao biti već polovinom srpnja.

Za buduće roditelje nema slađeg zadatka od priprema za dolazak djeteta, a Petar Grašo i Hana Huljić Grašo nisu u tome iznimka. Iako je omiljeni glazbenik ovih dana okupiran svojim koncertima u zagrebačkoj Areni koji će se održati idućeg petka i subote, on i Hana ozbiljno su se uhvatili uređenja njihovog splitskog doma. Kako su nam ispričali susjedi novopečenih supružnika čiji se dom nalazi u gradskom središtu, nedaleko od Hajdukova placa, radovi u kući traju već neko vrijeme.

Morali su iseliti

Prema njihovim riječima, radi se o velikom zahvatu tako da su se Petar i Hana morali iseliti na par mjeseci. Navodno će to vrijeme biti u Petrovom zagrebačkom stanu u kojem ionako provode dosta vremena otkako su zajedno.

image

Kuća u centru Splita u kojoj će živjeti mlada obitelj Grašo

BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX

Čitajte i: Grašo prvi put o svadbi: ‘Zamišljao sam da ćemo u crkvu doći držeći se za ruke, ali...‘

Samostojeću jednokatnicu s potkrovljem još su davno kupili Grašini roditelji Snježana i Zoran, a Petar je u njoj nastavio živjeti i nakon što su se oni odselili u drugi dio Splita.

Njihovi obiteljski prijatelji tvrde da popularni pjevač o obnovi razmišlja već neko vrijeme, no s radovima je čekao zbog njegovog i Haninog vjenčanja. Ako sve bude teklo po planu, kuća bi trebala biti gotova do proljeća - taman na vrijeme da Petar i Hana stignu na miru opremiti dječju sobicu.

image

Da su u vezi, javnost je doznala prošle godine u listopadu

CROPIX

Čitajte i: Ovo jednostavno morate vidjeti: Hana Huljić imala je najslađu djeverušu

Imaju još četiri mjeseca

Naime, naš portal je doznao da bi Hana njihovo prvo dijete na svijet trebala donijeti oko 15. srpnja, do čega je ostalo samo četiri mjeseca.

S obzirom na to da je Petar sam priznao kako Hana nosi curicu, za pretpostaviti da će dječja sobica u njihovom preuređenom domu biti u nježnim, pastelnim bojama.

image

Ubrzo nakon vijesti da su zajedno i da planiraju vjenčanje, doznalo se da je Hana trudna

ANTE CIZMIC/CROPIX

Kod kuće je najljepše

Otkako se početkom godine doznalo je Hana trudna, mnogi nagađaju hoće li lijepa glazbenica roditi u Zagrebu. Hanina želja je za sada da to bude Split, zbog čega su ona i Petar i požurili urediti svoj dom. Osim toga, i trudnoću vodi u jednoj splitskoj poliklinici, a da su ona i Petar jako vezani uz rodni grad dokaz je i njihova nedavna svadba. Podsjetimo, popularni par vjenčao se 19. veljače u splitskoj crkvi sv. Dominika, a svečanu večeru za tridesetak najuže rodbine i prijatelja organizirali su u bivšem Grašinom restoranu Adriatic u ACI marini.

image

Hana i Petar odradili su snimanje za vjenčani album prije odlaska na vjenčanje u crkvu sv. Dominika

TOM DUBRAVEC/CROPIX

Čitajte i: Nisu Hana Huljić i Petar Grašo jedini: Ovo je osam parova koji su šokirali domaću javnost

"Bilo je lijepo. Puno sreće na jednom okupu", prokomentirala nam je Hana nakon njihove intimnu svadbe, koja je izazvala neviđenu medijsku pažnju. Hani bliski ljudi kažu da je to i razlog zašto se od tada drži daleko od očiju javnosti, a drugi je preuređenje njezinog i Grašinog doma zbog čega njih dvoje trenutno žive na relaciji Split- Zagreb. No, nema sumnje da će uz Petra biti na njegova dva koncerta u zagrebačkoj Areni na koji stižu i njihove dvije obitelji. Pogotovo što 19. ožujka slave Petrov 46 rođendan - ali i prvih mjesec dana njihovog braka.

Linker
25. travanj 2024 15:58