DNEVNIK IZ BUDIMPEŠTE

Zsa Zsa na MTV EMA: ‘Curica u meni je vrištala od sreće, a moram priznati da mi je od Damiana zgodniji Maluma‘

Dodjela nagrada u Budimpešti bila je u znaku ravnopranosti i uključivosti. S Zsa Zsom je na MTV EMA bila i hrvatska drag queen Roxanne Flamingo, queer umjetnica i članica House of Flamingo. Glazbenica je za Gloria.hr otkrila kako je sve izgledalo te kako se osjećala u društvu svjetskih zvijezda.

- Dolazak na MTV EMA u Budimpeštu bio mi je san snova! Mala djevojčica u meni je vrištala, ali sam pokušavala biti profesionalna i pristojna jer ipak kada si dio takvih događaja, malo je glupo biti 'vrišteći obožavatelj', pa radije sam prihvatila ulogu, u smislu, 'okej, ja sam tu sada kao Zsa Zsa'. Svjesna sam da nisam u njihovom rangu, ali mi je čast uopće bila biti tamo - rekla nam je glazbenica Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa.

image

Na crvenom tepihu

PRIVATNA ARHIVA

Nakon prošlogodišnje virtualne dodjele nagrada MTV European Music Awards koje dodjeljuje glazbena televizija MTV, u nedjelju je održano 28. izdanje u mađarskoj prijestolnici Budimpešti u sportskoj areni Papp László. Djelom te manifestacije, koju nisu propustila glazbena svjetska imena, bila je i naša glazbenica, koja je u posljednji trenutak saznala kako će imati priliku prošetati se i crvenim tepihom. Zsa Zsa nam je otkrila sve pojedinosti o večeri koju je sanjala još kao djevojčica.

image

Zsa Zsa prije odlaska na MTV EMA.

PRIVATNA ARHIVA

"Cijeli život usmjeren mi je prema tome, 'furam' se na modernu produkciju i zato ti ne mogu opisati koliko sam sretna, ne mogu još vjerovati da sam imala priliku prošetati se na istom crvenom tepihu gdje su u isto vrijeme bili i Maluma i Ed Sheeran i One Republic i Imagine Dragons i Rita Ora... Prvo me bilo strah, nisam znala što raditi i mislila sam si 'što ću ja sada tamo uz njih sve', ali kada sam došla, kao da sam došla doma. Ne želim da to zvuči egoistično, nego - stvarno sam pronašla sebe", priznala je Zsa Zsa.

S njome je dodjelu nagrada i nastupe zvijezda iz prvog reda pratila i hrvatska drag queen Roxanne Flamingo, a ona i Jelena upoznale su se na snimanju spota prije deset godina.

"Inspiracija za outfit? Sve je bilo 'last minute'. Da sam znala da ću ići na crveni tepih, vjerojatno bih bila više 'fancy', ali bila sam vjerna svome stilu, koji je više sportski. Odabrala sam Versace crop top, a u posljednji sam trenutak odlučila da ću nositi hlače, koje sam odjenula naopačke. Meni je baš fora izgledalo i nitko to nije primijetio. Sve je kupljeno na Zalandu, a u suradnji s njima sam i išla na MTV", objasnila je.

image

Hlače je odjenula naopačke.

PRIVATNA ARHIVA

Senzacija večeri bila je talijanska grupa Måneskin, ovogodišnji eurovizijski pobjednici koji su zbog svoje autentičnosti doslovce "zaludjeli" Europu. Ništa manje hypea nije bilo ni u Budimpešti, a zbog "seksi" lateks modne kombinacije ponovno su o fatalnom Damianu pisali svi svjetski portali. Uspio je ukrasti pozornost i znatno iskusnijim kolegama, poput Eda Sheerana i Rita Ore.

"Svi su se okretali za Damianom. Zgodan je, ali Maluma - kako je on zgodan, ma prezgodan. Damiano je, s druge strane, karizma sama po sebi. To su dvije različite priče. Ja sam za oboje, ali imam dečka. 'Pasle' su oči sve djevojke, nema nikog da nije bio 'aaa Maneskin, aaa Maluma'. Brutalno baš", rekla je.

Ipak, najbolji dojam na nju je ostavio mladi američki punker Yungblud, koji je tijekom nastupa razbijao skupocjene zvučnike i gitare, a na pozornici je bilo i vatre.

image

Zsa Zsa s ekipom

PRIVATNA ARHIVA

Čitajte i: Zsa Zsa iskreno o svemu što je prethodilo problemima s kožom lica: 'Htjela sam da sve nestane preko noći'

Kaže kako se duboko u sebi nada da je ovo početak onoga što sanja odmalena, a to su svjetla svjetskih pozornica, kao i žanrovski smjer koji je blizak njezinom glazbenom izričaju. Na tom je tragu duet s Vlahom Arbulićem, pjesma "Flowerpot", objavljena prije nekoliko dana.

image

Zsa Zsa i Roxanne Flamingo

PRIVATNA ARHIVA

"Ušla sam u neku drugu ulogu, a Vlaho je multitalentiran. Želim još puno toga napraviti s njim, ljudi su zadovoljni i ja sam zadovoljna", zaključila je.

Čitajte i: Bijelo carstvo domaće pjevačice: U glazbenom kutku provodi najviše vremena, a društvo joj pravi ljubimica

Linker
09. travanj 2024 04:08