Zaokret u karijeri?

Zvončica Vucković upravo se vratila iz LA: Osim uspješnog modnog snimanja najavila je i mogući angažman na filmu

Naša najpoznatija ‘plus age‘ manekenka ne zna što je to riječ mirovina, no dok neumorno odrađuje birane modne kampanje, Zvončica planira i iskorak u filmsku industriju.

Jedna od naših najdugovječnijih manekenki Zvončica Vucković uskoro će proslaviti svoj 63. rođendan, a ne prestaje nizati impresivna postignuća u karijeri. Ovaj 'plus age' model upravo je bila na snimanju modne kampanje u Los Angelesu, a kako je rekla za Gloria.hr put je iskoristila i za nešto više.

"U Los Angeles sam došla na poziv poznate srpske dizajnerice visoke mode, Aide Novosel Savić, koja već godinama živi i radi na relaciji Los Angeles - Beograd. Njezinu odjeću nosile su svjetske zvijezde poput Kate Perry, La Toya Jackson, Tyra Banks, Maye Musk i mnoge druge i to putem Ivan Biton Style House, stilističke kuće koja već deset godina oblači najpoznatije svjetske zvijezde zabavne industrije. Odradile smo i prekrasnu kampanju koju sam ja modelirala za nekoliko Aidinih modela, s predivnom scenografijom koju Los Angeles prirodno nudi", objasnila je Zvončica.

image

Zvončica Vucković

PRIVATNA ARHIVA

Osim modnog snimanja cilj toj filmskoj meki bio je ostvariti i kvalitetne partnerske odnose kako s modnom tako i s filmskom industrijom, iako nam je otkrila da je putovanje bilo uspješno, o nadolazećim projektima još ne smije govoriti.

Čitajte i: Zvončica Vucković o sjajnom izgledu u zlatnim godinama: ‘Ne sunčam se i zadržavam prirodan pH kože‘

Iskorak u filmsku industriju?

"Moj put čitav život bio je vezan uz modnu industriju s jedne i pomaganje drugima s druge strane. Filmska industrija oduvijek mi je bila bliska i zanimljiva i izuzetno sam sretna što sam zahvaljujući svojoj 40 godišnjoj karijeri u modi danas ovoliko bogata iskustvom i kontaktima upravo iz te industrije. Los Angeles je centar svjetske filmske industrije i veselim se što svoj put mogu nastaviti dijelom graditi upravo ovdje", zagonetno je natuknula Zvončica.

image

Zvončica Vucković

PRIVATNA ARHIVA

No ipak nam je opisala s kime se sve vidjela u dalekom LA-u, među brojnim našim uspješnim kreativcima tu je i fotograf Jadran Lazić, kojeg je nakon mnogo godina srela ovog ljeta u Sarajevu, a sada su imali priliku ponovno razgovarati u Los Angelesu o budućim projektima i svemu što je pred njima.

image

Zvončica Vucković i Jadran Lazić u LA-u su planirali buduće projekte.

PRIVATNA ARHIVA

"U ovo kratko vrijeme u LA-u, imala sam se još vremena susresti i s drugim inspirativnim i uspješnim ljudima s našeg područja poput Mikija Marovića, koji već preko 40 godina živi u Los Angelesu i vlasnik je najboljeg talijanskog caffeea koji posjećuju sve poznate zvijezde Hollywooda. Joanna Konjevod najuspješnija je holivudska stilistica porijeklom iz Hrvatske, a koja je svoju tinejdžersku dob provela u Vukovaru, a danas radi na filmu, editorijalima i reklamama kao vodeći stilist. Tu su i Katarina Džale, jedna od vodećih hrvatskih dizajnerica visoke mode i poduzetnica koja je u Los Angeles doselila prije četiri godine sa svojom poslovnom partnericom Rašeljkom Maras, trenericom osobnog razvoja i poduzetnicom", zaključila je Zvončica Vucković.

image

Zvončica s Katarinom Džale i Rašeljkom Maras.

PRIVATNA ARHIVA
Linker
15. travanj 2024 10:53