Getty Images
Potpuno je iskren

Princu Harryju uloga oca u izolaciji je prilično izazovna: 'Imam klinca od 11 mjeseci i to je dovoljno'

Unuk kraljice Elizabete II. otvorio se o tome kako prihvaća pozitivne strane "lockdowna" kojeg provodi s Meghan Markle i njihovim 11-mjesečnim sinom Archiejem zbog pandemije koronavirusa.

Princ Harry, koji se nedavno s obitelji preselio u Los Angeles, podijelio je neke detalje o njihovom vremenu koje zajedno provode u izolaciji. Otvorio se u video pozivu kojim je razgovarao s roditeljima i njegovateljima u Ujedinjenom Kraljevstvu koji se brinu za ozbiljno bolesnu djecu, o kojoj brine dobrotvorna udruga WellChild.

"Postoji mnoštvo pozitivnih stvari koje se istovremeno događaju, toliko vremena za obitelj, da skoro pa pomisliš: "Osjećam li se krivo što imam toliko vremena za obitelj?'", kazao je Harry.

"Morate slaviti te trenutke koje provodite na podu valjajući se u histeriji. Neizbježno, pola sata kasnije, možda dan kasnije, dogodit će se nešto s čim ćete se morati nositi i nećete moći pobjeći", rekao je.

Meghan Markle (hrhofsussex / 31.12.2019): NEW ARCHIE PHOTO!! How sweet is this!!? Meghan and Harry just released this sweet photograph of Harry & Archie! Im guessing this was taken by Meghan during their Holiday on Vancouver Island in British Columbia! He is the cutest little thing and it looks like he has Megs eyes and little button nose!, Image: 490987272, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: face to face / Face to Face / Profimedia
face to face / Face to Face / Profimedia
Harry i njegov sin Archie tijekom božićnih praznika u Kanadi.

Harry je pokrovitelj dobrotvorne organizacije WellChild više od desetljeća i u razgovoru je pohvalio njezine sudionike, nazvavši ih "super roditeljima".

"Snaga koju vi imate je nevjerojatna i to nikad, nikad ne smijete zaboraviti. Naravno da će biti teških dana, iako ne mogu ni zamisliti koliko vam je teško. Imam klinca od 11 mjeseci i to je dovoljno", bodrio ih je princ.

U razgovoru koji je potrajao 30 minuta Harry je ispričao da se ne nosi loše s krizom koronavirusa.

"Mislim da je ovo sigurno čudno doba - svi se nose s istom stvari na vrlo jedinstven način. Ali što će ovo dulje trajati, vjerujem da će biti teže za svakog od vas", zaključio je princ i utješio ih da je najbitniji moral.

Čitajte i:

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
14. travanj 2024 22:06