screen shot
4 ASA PONOVNO ZAJEDNO

Rajko Dujmić odradio emotivnu gažu koja mu je vratila osmijeh: 'Sreća i zadovoljstvo mi je što smo ponovno zajedno'

Koncertni prostori možda su privremeno utihnuli, ali glazbenici su pronašli način da čak i u doba karantene dođu do svoje publike.

Tehnologija i maštovitost učinili su njihove domove privremenim koncertnim pozornicama, a najnoviji projekt nedavno su realizirali sjajni glazbenici: Rajko Dujmić, Vlado Kalember, Jurica Pađen, Alen Islamović i Slavko Pintarić Pišta, koji su neko vrijeme djelovali u sastavu 4 Asa.

Croatia Records

"Ej, bok dečki, baš mi je drago da ste me pozvali da malo opet sviramo zajedno kao nekada na naš način. Vi ste mi prijatelji i izvrsni glazbenici", rekao je Rajko Dujmić s velikim osmijehom. "Sreća i zadovoljstvo mi je da smo opet zajedno", rekao je emotivni Rajko.

Sve pjesme u ovom videu najavljuju sami glazbenici, a posljednju pjesmu "Na modrom nebu iznad Zagreba", pridruženog člana Slavka Pintarića Pište, posvetili su svojim preminulim prijateljima glazbenicima: Slobodanu Momčiloviću Moki, Đurđici Barlović, Mustafi Ismailovskom Mucu, Goranu Ivandiću Ipi i Lazi Ristovskom.

Pročitajte i:

Snježana Šimek-Dujmić prvi put govori zašto je Rajku oprostila sve udarce, ali i zašto ga je prijavila: 'On je ljubav mog života, morala sam...'

Vlado Kalember: 'Danas se stvari ne popravljaju, već se samo bace, tako je i s brakom'

Najljepše iznenađenje: Alen Islamović slavi, stigao drugi unuk

Linker
15. travanj 2024 00:28