veliki potez

Ribafish apelira na sve! Ljudima u nevolji možemo pomoći i darujući ono najvrjednije

Domagoj Jakopović Ribafish poznat je kao veliki humanitarac, koji pomaže kroz tuđe, ali i vlastite inicijative. Ovog puta odlučio je donirati krv i pozvati sve koji mogu da na taj način pomognu unesrećenima u razornom potresu koju je snašao Petrinju, Sisak, Glinu te niz manjih mjesta u spomenutom području.

Heroji su tu onda kada je najpotrebnije. Domagoj Jakopović Ribafish svakako je jedan od njih. Pohitao je nakon razornog potresa u Petrinji, Sisku i Glini donirati krv u Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu. Ljudi u Petrovoj 3 je, prema njegovim riječima, puno i na doniranje se čeka satima. No, poznato jedinstvo naše zemlje ovih dana jače je nego ikad.

"Za darivanje krvi u Petrovoj 3 čeka se 2-3 sata. Ima nas brdo, preko dvije stotine. Svaka čast ljudi", napisao je pred adresom Zavoda za transfuzijsku medicinu Ribafish.

Zalihe krvi trenutno su niske pa svi apeliraju da svatko tko može - donira krv i da najplemenitiji poklon koji možemo dati. Poznati bloger apelirao je jučer na građane da to naprave, a jutros je dokazao da ne planira ostati samo na apelima. "Sretno svima koji se oporavljaju od ovog prokletog potresa, kao i ljudima koji su im otišli pomoći. Bilo bi divno kad bi svatko pomogao koliko može. Vidimo se sutra na darivanju krvi u Petrovoj 3", apelirao je jučer Ribafish na svojim društvenim mrežama.

Linker
18. travanj 2024 08:51