sretan rođendan!

Archie slavi treći rođendan! Kraljica, Kate Middleton i princ William čestitali su mu virtualnim putem

Visoki članovi britanske kraljevske obitelji već dugo nisu vidjeli malenoga, no nisu mu propustili čestitati na društvenim mrežama.

Archie, sin vojvode i vojvotkinje od Sussexa, danas slavi već treći rođendan, a njegova obitelj u Velikoj Britaniji taj je dan obilježila na društvenim mrežama posebnim rođendanskim porukama.

Na službenom Twitter profilu kraljevske obitelji, malenome Archieju rođendan je čestitala njegova prabaka, kraljica Elizabeta II. uz fotografiju koja je snimljena samo nekoliko dana nakon njegovog rođenja.

"Archieju Mountbattenu-Windsoru želim sretan treći rođendan!", napisao je tim za društvene mreže britanske kraljice.

Kate Middleton i princ William svojem su nećaku također čestitali rođendan virtualnim putem, podijelivši fotografiju s Archiejevog krštenja.

Čitajte i: Kraljica očajnički želi upoznati Lilibet: Bi li njihov susret značio kraj razdora u obitelji?

Krštenje se održalo u privatnoj kapelici kraljice Elizabete u dvorcu Windsor, a prisustvovalo mu je ukupno oko 25 članova bliske obitelji i prijatelja, uključujući Meghaninu majku Doriju Ragland, princa Williama i Kate Middleton te princa Charlesa i njegovu suprugu Camillu, vojvotkinju od Cornwalla.

Ni Charles ni Camilla nisu se propustili sjetiti svog unuka koji živi u Kaliforniji s Harryjem i Meghan i sestrom Lilibet. No, oni nisu objavili posebnu čestitku, nego su retvitali kraljičinu fotografiju i poručili Archieju "sretan rođendan".

image

Meghan i Archie na plaži u Kaliforniji.

APPLE TV+/BEEM/BEEM/PROFIMEDIA

Dok su odnosi između vojvode i vojvotkinje od Sussexa i članova kraljevske obitelji i dalje napeti, par koji živi u Montecitu u Kaliforniji nedavno je otputovao u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi posjetio Elizabetu.

image

Harry i Archie.

FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Tajni susret odvio se u dvorcu Windsor,a prema izvorima bliskih kraljevskoj obitelji, bio je vrlo emotivan, a Harry i Charles navodno su donekle "ispeglali" zategnut odnos.

Linker
19. travanj 2024 23:56