raskoš na talijanski način

Berlusconi oženio najmlađeg sina: Grandioznom vjenčanicom s trendi detaljem, nova snaha oduševila

Federica Fumagalli i Luigi Berlusconi upoznali su se prije devet godina na fakultetu, a proteklog vikenda u Milanu ozakonili svoju vezu. Zanosna mladenka blistala je u vjenčanici kojom je još jednom opravdala svoj nadimak ‘Lady Milano‘.

Protekli se vikend slavilo u domu Silvija Berlusconija!

image
Članovi obitelji Berlusconi na vjenčanju Federice i Luigija
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Bivši predsjednik talijanske vlade u Milanu je oženio najmlađeg sina Luigija, a premda su se svi uzvanici pridržavali sigurnosnih mjera, vjenčanje je bilo sve samo ne skromno.

image
Djeveruše su nosile ružičaste haljine s puf rukavima
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Dok su čak i djeveruše, odjevene u nježno ružičaste haljine s puf rukavima, cijelo vrijeme nosile maske, za potrebe fotografiranja, mladenci Federica Fumagalli i Luigi Berlusconi pokazali su ozarena lica te izgledali baš poput modela sa stranica talijanskog Voguea.

Spoj tradicije i modernih detalja

Luigi je izgledao markantno u tamnoplavom odijelu s prslukom, uz koje je odjenuo bijelu košulju i lila kravatu, a mladenka je sve ostavila bez daha raskošnom, grandioznom vjenčanicom sa širokom suknjom, zavodljivim korzetom, bogatim puf rukavima i starinskom kragnom koja je apsolutni hit sezone.

image
Mladi bračni par na izlasku iz crkve
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

31-godišnja tamnokosa Talijanka, za vjenčanje kojim ulazi u slavnu talijansku obitelj odabrala je vjenčanicu dizajnerice Alessandre Rich, koju je upotpunila bijelim satenskim rukavicama i velom od tila u nekoliko slojeva.

Uz raskošnu vjenčanicu isticao se i profinjen, klasičan svadbeni buket bijelih ruža, povezanih bijelom satenskom vrpcom.

Ljubav s fakulteta

32-godišnji Luigi Berlusconi i njegova novopečena supruga Federica Fumagall, osnivačica kreativne agencije za digitalni sadržaj pod nazivom MB Projects, kojoj su moda i ljepota primarni interesi, upoznali su se i zaljubili prije devet godina, na fakultetu Bocconi University, gdje su studirali ekonomiju i odnose s javnošću.

Federica je Luigija osvojila ljepotom i intelektom, pišu talijanski mediji, dok je njegovu majku oduševila skromnošću i željom da izbjegava reflektore koliko je god to moguće.

Lady Milano

Zbog profinjenog modnog stila i brojnih veza koje je putem posla stvorila u svijetu utjecajnih i slavnih, Federica je dobila nadimak Lady Milano, a često je uspoređuju s Kate Middleton koja je jednako proaktivna i moćna, ali samozatajna i uglađena.

image
Federica Fumagalli blistala je u vjenčanici Alessandre Rich
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 06:54