Meghan Markle
 Getty Images
Podržala odluku kraljevskog para

'Bila je šarmantna, sve je napravila kako treba...', proslavljena Oskarovka ne krije tugu zbog Meghan Markle

Glumica Helen Mirren osvrnula se na odluku Meghan Markle i princa Harryja da se povuku s kraljevskih dužnosti i obitelji. Oskarovka ih je podržala i pridružila se tako nizu osoba koje su paru javno dale podršku.

Helen Mirren osvrnula se na odluku Meghan Markle i princa Harryja da napuste kraljevsku obitelj. Proslavljena glumica podržava u potpunosti odluku bračnog para, a usput je posebno pohvalila Meghan Markle i način na koji se glumica nosila s titulom i dužnostima koje je udajom dobila. Inače, Helen Mirren 2006. godine dobila je Oscara za ulogu u filmu "The Queen" u kojem je utjelovila kraljicu Elizabetu II.

Njihovi instinkti, tvrdi poznata glumica, bili su potpuno ispravni!

"Mislim da su njihovi instinkti bili potpuno ispravni, čestitam im na tome. Naravno, komplicirano je. Meghan Markle bila je fantastičan dodatak kraljevskoj obitelji - bila je šarmantna, sve je napravila kako treba, bila je graciozna, šarmantne prirode...", ocijenila je Mirren u intervjuu za Variety.

BERLIN, GERMANY - FEBRUARY 27: Helen Mirren wearing a 'Radiohead' patch on her jacket is seen at the
Getty Images
Helen Mirren

Posljednji mjesec s kraljevskim dužnostima

"Na neki način to je velik gubitak, no u isto vrijeme smatram da su njihovi instinkti bili potpuno točni. Mislim da će se, nadam se, sve riješiti s vremenom. Vjerojatno će i tabloidi vremenom prestati i pronaći neku novu žrtvu - vjerojatno mene", dodala je glumica u šali.

Posljednji su ovo u nizu komentara i reakcija na odluku Meghan Markle i princa Harryja. Ovo je ujedno i posljednji mjesec tijekom kojeg će par izvršavati svoje kraljevske dužnosti.

Novi život za njih počinje 1. travnja, kada će službeno biti razriješeni svih obaveza vezanih uz britansku kraljevsku obitelj.

BERLIN, GERMANY - FEBRUARY 25: Helen Mirren speaks at the Titanic United Hearts gala at Titanic Hotel on February 25, 2020 in Berlin, Germany. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images for Titanic Hotel)
Getty Images for Titanic Hotel
Helen Mirren

Linker
25. travanj 2024 16:55