bol je velika

Bratu princeze Diane teško je gledati seriju ‘Kruna‘: ‘Prepuna je nagađanja i izmišljotina‘

Netflixova kraljevska drama u četvrtoj sezoni upoznaje nas s ulaskom princeze Diane u kraljevsku obitelj i nedaćama zbog nesretnog braka. Brat princeze Diane brine se kako bi gledatelji ‘mogli zaboraviti da je serija ‘fikcija‘.

U razgovoru ‘Love Your Weekend‘ Charles Spencer javno je iskazao svoje negodovanje nakon odgledane prve epizode nove sezone, rekavši kako je serija prepuna ‘nagađanja i izmišljotina‘.

"Osjećam da je moja dužnost da stanem u njezinu obranu kad god imam priliku. Ona me zadužila da brinem o njezinim sinovima, stoga smatram da je imala povjerenja u mene. Odrastali smo zajedno. Kada odrastate s nekim ta će osoba zauvijek biti ista u vašim očima, bez obzira na to što im se kasnije dogodi", komentirao je Spencer koji smatra kako je njegova dužnost ispraviti sve što je u seriji pogrešno predstavljeno.

"Mogu se oni držati činjenica, no djelići između nisu činjenice‘, izjavio je Spencer. Na pitanje je li mu bilo teško ponovno gledati svoju sestru u ulozi mlade Emme Corrin, Spencer je odgovorio: ‘Malo jeste‘.

Emma Corrin igra lik princeze Diane koja tek ulazi u britansko kraljevstvo. Talentirani dizajneri i kostimografi serije sjajno su preobratili 24-godišnju Britanku u nikad prežaljenu preminulu princezu Dianu koja se tijekom života borila da bude prihvaćena od kraljevske obitelji i voljena od strane princa Charlesa, što je rezultiralo i bulimijom.

image
Gledatelje su posebno pogodile scene gdje je Diana vidno uzrujana i nesretna...
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Glumica je izjavila kako shvaća i prihvaća kritike.

"Razumijem zašto bi ljudi bili uzrujani, jer ovo je ipak povijest. Sve je još uvijek svježe kada je Diana u pitanju", rekla je Corrin tijekom gostovanja u emisiji ‘Tamron Hall Show‘.

Linker
19. travanj 2024 00:44