MONACO ROYALS
Srebrni Božić

Elegantni i svečani: U predivnom ambijentu princeza Charlene i princ Albert čestitali blagdane

Ovo će biti neuobičajen Božić, a monegaška kraljevska obitelj provest će ga tiho. Ipak, željeli da čestitka bude svečanija nego ikad.

Monegaška kraljevska obitelj ove se godine potrudila da barem virtualno podijeli što više blagdanskog veselja. U službenim čestitkama slikom i tonom, princ Albert i princeza Charlene poslali su jednostavnu poruku,

"Neka božićni duh bude s vama tijekom cijele godine. Želimo vam blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu 2021."

Kraljevski par pozirao je sa svojim šestogodišnjim blizancima princom Jacquesom i princezom Gabriellom. Fotografiranje su obavili nešto ranije, 18. studenog, dan prije Dana državnosti kneževine Monako u Dvorani ogledala u Prinčevoj palači.

"To je vrlo krasna slika s drugačijim drvcem i drugačijim tonovima. Više je bijelo i srebrno, za razliku od crvenog i zelenog. Stvarno je prelijepo", kazao je princ Albert za People.

Tihi Božić

I cijela obitelj uskladila je odjeću s bojama kojima su ove godine odlučili ukrasiti božićno drvce. Charlene je bila izrazito elegantna u ledeno plavoj haljini, a Gabrielle je blistala u blijedo ružičastoj haljini s volanima. Mladi Jacques bio je iznimno svečan s leptir mašnom, usklađen u odabiru odijela s ocem princom Albertom.

image
MONACO ROYALS

Iako im je čestitka možda svečanija nego prijašnje, proslava Božića bit će vrlo tiha zbog trenutne pandemije.

"Nemamo nikakvih planova osim odmora bez putovanja, držat ćemo se područja između Monaka i planine Angel", kazao je Albert, kako obitelj osim grada možda ode na obližnju planinu koja se nalazi na granici s Francuskom. "Igramo na sigurno. Bit će ovo drugačija vrsta Božića i, naravno, pokušat ćemo da bude što ljepša djeci", objasnio je princ.

"S ostatkom obitelji ćemo se vidjeti u malenim grupama na Božić, vjerojatno će oni doći do nas, no neće biti velikih okupljanja", zaključio je Albert.

Linker
08. siječanj 2021 09:50