Stigla tužba!

Gradi slavu na prljavom vešu kraljevske obitelji: ‘Meghanina priča je totalno sra*je‘

Sestra vojvotkinje od Sussexa tvrdi da je Meghan lagala u intervjuu s Oprah Winfrey, a zbog toga je protiv nje podigla i tužbu.

Meghan Markle nije imala teško djetinjstvo u kakvo želi da javnost povjeruje, kaže njezina polusestra koja ju sada "vuče na sud" s tužbom zbog intervjua s Oprah Winfrey kojeg je pratio cijeli svijet.

Samantha Markle tužila je Meghan za klevetu, a posebno joj zamjera ono što je odbjegli par javno pričao o obitelji Markle.

U dokumentima, do kojih je došao TMZ, Samantha tvrdi da je Meghan izgradila priču o sebi na temelju "prljavog veša iz kraljevske obitelji" za koju tvrdi da je jednostavno laž.

image

Meghanina sestra tvrdi da je vojvotkinja od Sussexa lagala u intervjuu s Oprah Winfrey

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Princ William i Kate oduševili pučane: ‘Toliko su prizemni. bit će fantastični kralj i kraljica‘

Sestra vojvotkinje od Sussexa tvrdi kako Meghan otvoreno širi laži kako bi poboljšala dojam o sebi. Primjerice, Samantha ističe da Meghan i ona dijele istog oca - Thomasa Marklea, a Meghan je u intervjuu godine izjavila da je jedinica.

Osim toga, tvrdi da je Meghan izrekla još jednu laž kad je rekla da je Samanthu posljednji put vidjela prije najmanje 18, 19 godina, a kasnije je izjavila da je u pitanju deset godina.

I to nisu sve laži u kojima je sestra "uhvatila" Meghan. Samantha, naime, tvrdi i da je Meghan lagala kada je izjavila da je Samantha promijenila prezime u Markle tek nakon što je ona počela izlaziti s Harryjem.

U tužbi je kao lažne navela i Meghanine tvrdnje da je odrasla u siromaštvu. To, kaže ona, nije istina, a tome svjedoči i to da je završila elitnu i skupu privatnu školu, a išla je i na satove plesa i na tečaj glume.

image

Odvjetnik Meghan Markle tvrdi da nema razloga za brigu oko tužbe

STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Ono što im Britanci zamjeraju, u SAD-u slave: Harry i Meghan primili nagradu i pridružili se ekskluzivnom klubu

Njezina sestra tvrdi i da joj je otac pokrio i školarinu i troškove života kada je išla na Sveučilište Northwestern, dok je Meghan u intervjuu izjavila da se financirala sama.

Što se tiče motiva za lažima vojvotkinje od Sussexa, Samantha tvrdi da su navodne laži o njoj i njihovom ocu bile dio proračunatog plana kako se "ne bi mogli miješati ili proturječiti lažnoj naraciji i bajkovitoj životnoj priči koju je smislila" Meghan.

Osim što su je duboko emocionalno povrijedile, Meghanine laži navodno su Samanthu koštale reputacije pa zbog toga nije dobro prodala autobiografiju, a nije dobila ni posao za koji se prijavila.

image

Samantha Markle

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Meghanin odvjetnik Michael Kump za TMZ je pak izjavio da je riječ o neutemeljenoj i apsurdnoj tužbi koja je samo nastavak obrasca uznemirujućeg ponašanja zbog čega će joj posvetiti minimalnu pažnju kakvu, prema njegovim riječima, jedino i zaslužuje.

Linker
19. travanj 2024 15:05