Uživancija samo takva!

Harry skoknuo do plaže s najdražim dlakavcem: Dok je ljubimac veselo trčakaro, princ mu je bacao lopticu

Ovoga tjedna vojvoda od Sussexa odlučio se opustiti na plažu u Los Angelesu. Sa sobom je poveo jednog od pasa koje su on i Meghan udomili te se s njima odlično proveo.

Iako princ Harry i njegova supruga Meghan Markle imaju puno posla oko novih projekata, ali i oko pomirenja s kraljevskom obitelji nakon šokantnog intervjua koji su dali Oprah Winfrey, ipak uspiju naći vremena za opuštanje. A kako se najbolje opustiti nego u društvu životinja!

image
Harry se na plaži odlično proveo.
GAC/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Harry je ovoga tjedna odlučio otići do plaže u Santa Barbari kako bi svoga ljubimca izveo u šetnju i na igranje. Lagan povjetarac s Tihog oceana, pijesak pod nogama i sunce Harryju su sigurno bili kao terapija, što dokazuju i fotografije na kojima izgleda vrlo opušteno.

Čitajte i: Naš fotograf prisjetio se tuluma s princom Harryjem na Hvaru: 'Rekao mi je da je meni super jer me nitko ne progoni'

Takav mu je bio i stajling - obična bijela majica, kratke hlače, šilterica i sunčane naočale ispod kojih se htio sakriti, ali nije uspio. Budući da je plaža bila pusta, nije bilo potrebe za pokrivanjem maskom za lice.

image
Harry strpljivo čeka dok Pula ne donese lopticu.
GAC/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Dok je njegova crna labradorica Pula trčkarao plažom, Harry joj je bacao lopticu i strpljivo je čekao dok mu je vrati. Inače, Pula je je jedan od pasa koje su Harry i Meghan udomili.

"Izgledao je potpuno mirno. Ima sjajan odnos sa svojim psom, šetajući ga bez povodca. Izgledao je baš kao mještanin Montecita koji samo radi svoje - vrlo opušteno hoda bos", rekao je izvor za People.

image
Princ Harry sa svojom labradoricom Pulom.
GAC/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Inače, ime Pula ima posebno značenje - to je službena valuta Bocvane, države u Africi u koju je Harry odveo Meghan kad su tek počeli izlaziti. Pula u Setswani znači "kiša", a kako tamo kiša ne pada često, smatra se vrijednom i blagoslovom.

Čitajte i: Princ Harry našao novi posao! Bavit će se mentalnim zdravljem u jednom američkoj tvrtki

Pula se također pojavila tijekom intervjua Meghan i princa Harryja s Oprah Winfrey, koji je emitiran početkom prošlog mjeseca. Par je podijelio novi video kako njihova obitelj, uključujući sina Archieja, koji će u svibnju napuniti 2 godine, uživa u vremenu na plaži.

Linker
19. travanj 2024 09:00