Prošetali su crvenim tepihom

Između Williama i Toma: Kate Middleton zablistala u elegantnoj haljini na premijeri Top Guna

Sinoćnja premijera nije bio prvi put da Kate i William gledaju Mavericka. Tom Cruise ih je prije toga pozvao na posebno prikazivanje nastavka kultnog filma iz 1986. godine.

Princ William veliki je fan Top Guna pa ne čudi da su on i vojvotkinja Kate bez puno premišljanja prihvatili poziv na britansku premijeru nastavka kultnog filma, Top Gun: Maverick.

Premijera na kojoj su se pojavile sve zvijezde filma održala se na londonskom Leicester Squareu, a Kate i William crvenim su tepihom prošetali s glavnom facom filma, Tomom Cruiseom. Glumac je u jednom trenutku ponudio vojvotkinji svoju ruku kako bi joj pomogao da se uspne stepenicama.

image

Top Gun

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Potom su upoznali Jennifer Connelly, Milesa Tellera i ostale glumce iz filma.

Kate je nosila dugačku crno-bijelu haljinu spuštenih ramena s potpisom Rolanda Moureta. Kosu je zataknula iza ušiju kako bi do izražaja došle viseće naušnice sa zvjezdicama.

William se pak odlučio za klasični smoking, no temu večeri pratio je svojim cipelama. Tako je nosio mokasinke modne kuće Crockett & Jones s izvezenim američkim borbenim zrakoplovom F18. Princ je i sam bio pilot Royal Air Forcea pa nije nimalo čudno da ga je ovaj film osvojio, a nastavak je pogledao čak dvaput.

Čitajte i: Evo zašto je Top Gun obilježio osamdesete i zašto ga volimo nakon svih tih godina

image

Top Gun

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naime, sinoćnja premijera prema pisanju britanskih medija nije bio prvi put da Kate i William gledaju Mavericka. Cruise ih je pozvao na posebno prikazivanje filma nakon što je čuo da je princ veliki obožavatelj originalnog filma iz 1986. godine.

'Imamo puno toga zajedničkog. Obojica volimo Englesku, obojica smo avijatičari i volimo letjeti', rekao je Cruise o princu.

image

Top Gun

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Premijeru filma organizirali su Paramount Pictures i The Film and TV Charity, humanitarna udruga koja pomaže svima onima koji rade na setovima britanskih filmova, a puno je posla imala posljednjih godina nakon što je egzistenciju filmskih radnika ugrozila pandemija koronavirusa.

Čitajte i: Holivudski crveni tepih na Azurnoj obali! Pogledajte kako je bilo na premijeri ‘Top Gun Mavericka‘ u Cannesu

Ovog tjedna glumac je proveo vrijeme i s Williamovom bakom, kraljicom Elizabetom koja se pojavila na Royal Windsor Horse Showu, koji je Cruise vodio. Kraljica se u posljednje vrijeme ne pojavljuje često u javnosti zbog svog zdravstvenog stanja, no defile konja i glazbene točke u programu nazvanom A Gallop Through History jako su je razveselile.

Linker
23. travanj 2024 21:35