Getty Images
Nostalgija

Izolaciju provodi u L.A. s obitelji: Princ Harry otkrio što mu nedostaje iz domovine

U jednom od svojih pojavljivanja na društvenim mrežama britanski plemić otvorio se o tome što mu nedostaje dok je zatvoren u novom domu u Los Angelesu.

Otkako su se princ Harry, Meghan Markle i njihov jednogodišnji sin Archie preselili u Los Angeles, čini se da su neke ljubavi iz domovine, još jače. Princ je poznat po svojoj ljubavi prema ragbiju, taj sport, sada mu nedostaje i cijeni ga još i više.

"Svima nam nedostaje ragbi", priznao je Harry u videu na Instagramu koji je objavio Engleski Rugby savez, princ je izgledao vrlo zdravo i preplanulo dok je stajao na vanjskom dijelu imanja, svog novog američkog doma.

I dok je u Ujedinjenom Kraljevstvu ragbi potpuno prekinut još od 20. ožujka zbog prirode igre i bliskog, fizičkog kontakta koji igrači moraju ostvariti, vojvoda od Sussexa je dodao da im samoizolacija zbog pandemije koronavirusa još uvijek "nije oduzela duh" - referirao se tako na zajedništvo ragbi zajednice kojim se njegovi igrači i podržavatelji ponose.

Prvi korak prema financijskoj neovisnosti

Inače slavni par Harry i Meghan u svom novom domu ne miruje, unatoč pandemiji, pripremaju se zarađivati održavanjem govora jer su potpisali ugovor s tvrtkom koja dogovara nastupe slavnih osoba, među kojima su i bivši američki predsjednici.

Njujoršku tvrtku Harry Walker Agency angažirali su slavni parovi poput Baracka i Michelle Obame, Billa i Hillary Clinton te televizijska mogulica Oprah Winfrey.

Ovo je jedan od prvih velikih koraka koje su poduzeli vojvoda i vojvotkinja od Sussexa u pogledu financijske neovisnosti nakon što su u siječnju objavili da se namjeravaju odvojiti od britanske kraljevske obitelji i osamostaliti.

Pročitajte i:

Novi posao slavnog para! Harry i Meghan poduzeli prvi veliki korak prema financijskoj neovisnosti

Velika bitka Meghan Markle. Nemilosrdni tabloidi nisu joj narušili privatnost? 'Radili su sve da je ocrne'

Dizajnirala Meghaninu vjenčanicu pa opisala proces: 'Sastajale smo se i satima razgovarale, trajalo je to mjesecima'

Princ William slavi 38. rođendan: Dar koji je dobio od Kate potpuno će vas raznježiti

Kate Middleton haljine zamijenila prslucima i trapericama: Pronašli smo njezine najbolje ležerne stajlinge

Linker
18. travanj 2024 03:50