Obitelj na okupu!

Je li ovo kraj mukama princeze Charlene? Blizanci se ne odvajaju od nje!

Nakon četiri mjeseca liječenja u jednoj švicarskoj klinici, princeza se vratila u Monako. U službenom priopćenju palače koje je medijima odaslano u subotu kasno poslijepodne, potvrđeno je da je supruga princa Alberta i majka njihovih sedmogodišnjih blizanaca Jacquesa i Gabrielle već nekoliko dana sa svojom obitelji.

Unatoč ohrabrujućim vijestima iz palače prema kojima princeza Charlene ponovno uživa u okrilju svog doma i njezinih najmilijih, supruga monegaškog princa još se neko vrijeme neće vratiti njezinim dužnostima. Kako stoji u objavi, očekuje se da će princeza svoje službene obaveze nastaviti tek za nekoliko tjedana tijekom kojih će i dalje biti pod stručnim nadzorom.

„Princeza Charlene javnim nastupima i obvezama vratit će se čim prije. Osjeća se odlično, no još nije dovoljno snažna da bi se mogla potpuno posvetiti svojim prijašnjim dužnostima kojima se silno raduje ”, poručili su s monegaškog dvora.

Princ Albert od svojih je sunarodnjaka zatražio i razumijevanje za njihovu obiteljsku privatnost, a kako ekskluzivno donosi People, Charlene se kući vratila početkom prošlog tjedna. Britanski magazin piše i da je njezin povratak na noge dignuo cijeli dvor koji pomno pazi da princeza ima sav potreban mir.

image

Princeza Charlene vratila se kući

SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Najtužnija princeza na svijetu dobila sjajan angažman: Odmah se oduševila idejom

„S Charlene u sobi po cijele dane smiju boraviti jedino njezini blizanci te suprug. Djeca su luda od sreće i ne odvajaju od nje”, dojavio je People jedan od zaposlenika monegaške kneževine.

Stanovnici Monaca vjeruju da je došao kraj mukama njihove princeze kojoj je ovo drugi put kako se vratila s liječenja, otkako se lanjskog svibnja doznalo da ima ozbiljnih zdravstvenih problema. Charlene je u tom trenutku bila u njezinoj rodnoj Južnoafričkoj Republici, u kojoj je navodno trebala ostati desetak dana.

image

Princeza se još neko vrijeme neće vratiti dužnostima

SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Monegaška palača prekinula šutnju i otkrila što je s princezom: Charlene će se mjesecima oporavljati

U Africi je u međuvremenu bila podvrgnuta i korektivnim operacijama, no kako je stalno odgađala povratak kući, postalo je jasno da iza svega stoji nešto drugo. Jedno vrijeme se nagađalo kako je ostavila svog supruga zbog njegovih brojnih izvanbračnih avantura, a šuškanja je prekinuo osobno princ Albert koji je prošle jeseni javno potvrdio da njegova supruga pati od iscrpljenosti - i emocionalne i fizičke. Tijekom razdoblja oporavka u Južnoj Africi, princeza je propustila desetu godišnjicu braka s Albertom koju su trebali proslaviti u srpnju 2021., a zbog druge hospitalizacije nije bila ni sa svojim blizancima na proslavi njihovog sedmog rođendana u prosincu. Naime, nakon što se u studenom vratila iz Afrike, Charlene je već par tjedana kasnije ponovno otišla na liječenje. I to, kako je izjavio princ Albert, na njezinu želju.

image

S Charlene u sobi po cijele dane smiju boraviti jedino njezini blizanci te suprug

ALBERTO TERENGHI/IPA/SHUTTERSTOCK

„Traženje liječenja negdje drugdje u Europi bilo je rješenje koje je princeza preferirala. Ona je već donijela svoju odluku, a mi smo samo željeli udovoljiti joj", rekao je monegaški princ za People lanjskog studenog. Charelenin drugi povratak kući poklopio se rođendanom njezinog supruga koji 17. ožujka puni 63 godine. Iz dvora su već javili da neće biti nikakvog javnog slavlja. Nakon svega što je prošao u posljednjih deset mjeseci, najpoznatijih preljubnik plave krvi, zasigurno ima samo jednu rođendansku želju – da mu se njegova supruga zauvijek vrati .

Linker
25. travanj 2024 07:14