Ne može tako

Kakav blam: Uprava elitnog hotela izbacila na cestu supruga Caroline od Monaka

Nakon što je sudjelovao u incidentu sa zaposlenikom luksuznog hotela, nije im preostalo ništa drugo nego napraviti brzi ‘ceck out‘.

Princ Ernest od Hannovera, još uvijek suprug Caroline od Monaka, i otac njezine najmlađe kćeri Alexandre, ne uspijeva obuzdati svoju nasilnu narav. Posljednji incident u kojem je sudjelovao dogodio se prije nekoliko dana u luksuznom hotelu Palacio de los Duques Gran Meliá, u Madridu, gdje živi otkako je odlučio preseliti u Španjolsku, prenosi Lecturas.

Ernst od Hannovera izbačen je na ulicu nakon nasilne svađe sa zaposlenikom hotela. Kako je izviještavaju španjolski portali, to nije bio prvi problem koji je Ernsto izazvao u objektu, pa su odgovorni odlučili zatražiti od njega da pokupi svoje stvari i napusti hotel.

Nakon protjerivanja, Ernsto se preselio u drugi hotel, također luksuzni i također u središtu grada.

Čitajte i: Zašto Danci obožavaju svoju kraljicu? Tajna je u osobini koju nema puno vladara

Ernsto od Hannover nastanio se u Španjolskoj kako bi bio bliže svom sinu Christianu, oženjenom Peruankom Alessandrom de Osmom, s kojom ima dvoje djece. Prije nekoliko mjeseci časopis Hola otkrio je njegovu vezu s Claudijom Stilianopoulos, kćeri pokojne Pitite Ridruejo. Ernst voli Španjolsku, posebno luda ljeta u Ibizi u kojima uživa. Međutim, Ernst od Hannovera proveo je dio prošlog ljeta u klinici za detoksikaciju, s obzirom na njegovu ovisnost o alkoholu.

Povijest Ernsta od Hannovera kao protagonista raznih svađa je opsežna. U studenom prošle godine austrijski sud osudio ga je na deset mjeseci zatvora, koje izdržava uvjetno, i zabranu kročenja u zemlju na tri godine. Princ je osuđen je zbog nekoliko svađa u kojima je bio u "stanju pijanstva".

U ranijim prilikama Ernsto od Hannovera uhićen je zbog pokušaja premlaćivanja policajaca bejzbolskom palicom ili zbog mokrenja nasred ulice, prenosi Slobodna španjolski portal.

Linker
19. travanj 2024 13:53