Getty Images
svi izvan sebe

Kate i William proživjeli tešku dramu u zrakoplovu koji nije mogao sletjeti

Kraljevska turneja vojvoda od Cambridgea pomno je isplanirana do najmanjih detalja, no na neke stvari, poput nepovoljnih vremenskih uvjeta, čak ni kraljevska obitelj ne može utjecati. Prava se drama odvijala u četvrtak u Pakistanu gdje su u službenom posjtu, jer njihov zrakoplov čak dvaput nije mogao sletjeti zbog oluje.

Kate Middleton i princ William nalaze se na kraljevskoj turneji u Pakistanu. Iz Palače su kazali kako se radi o jednom od logistički najkompliciranijem putovanju u povijesti kraljevske obitelji, a svaki detalj na putovanju pomno je isplaniran. Ipak, stvari poput loših vremenskih uvjeta nisu pod njihovom kontrolom pa su se vojvoda i vojvotkinja dobro "stresli" prilikom putovanja avionom.

Naime, par je trebao posjetiti grad Islamabad, no zbog strašne oluje koja je harala tim područjem, morali su se vratiti i prisilno sletjeti u grad Lahore, njihovu početnu točku putovanja. Kratko putovanje koje je trebalo trajati 25 minuta tako se produžilo na neugodna dva sata u zraku, no čini se da Williamu kao bivšem pilotu turbulencije izazvane olujom i munjama nisu teško pale.

LAHORE, PAKISTAN - OCTOBER 17: Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge arrive in Lahore during their royal tour of Pakistan on October 17, 2019 in Lahore, Pakistan. (Photo by Peter Nicholls - Pool/Getty Images)
Getty Images

U jednom zrakoplovu se nalazio kraljevski par, dok je njihov novinarski tim bio u drugom. Vojvoda se javio posadi u drugom avionu kako bi provjerio da li je sve u redu kod njih i usput se našalio na svoj račun pa je rekao da su se turbulencije pojavile jer je on upravljao zrakoplovom. Dok za Williama let nije prošao traumatično, neki su izjavili kako je bilo poput vožnje vlakom smrti te da su turbulencije bile "dosta strašne".

LAHORE, PAKISTAN - OCTOBER 17: Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge meet with cancer patient Wafia Remain 7, while on a visit to Shaukat Khanum Memorial Cancer Hospital in Lahore on October 17, 2019 in Lahore, Pakistan. (Photo by Arthur Edwards-Pool/Getty Images)
Getty Images

Pakistan je kraljevska obitelj posljednji put posjetila 2006. godine, no putovanje Kate i Williama neodoljivo podsjeća na ono princeze Diane koja ga je posjetila 1991. godine samostalno. Od modnih izdanja vojvotkinje koja izgledaju kao posveta preminuloj svekrvi, do posjete istih mjesta koja je Diana obišla prije gotovo 30 godina, sličnosti je lako zapaziti.

LAHORE, PAKISTAN - OCTOBER 17: Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge visit the Badshahi Mosque within the Walled City during day four of their royal tour of Pakistan on October 17, 2019 in Lahore, Pakistan.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

Linker
19. travanj 2024 19:22