zemlja njihove ljubavi

Kate Middleton ima konkurenciju? O simpatičnom videu princa Williama ovih dana pričaju svi

Tijekom vikenda je princ William posjetio 96-godišnju Betty i njezinu unuku Kimberly u Queen‘s Bay Lodgeu, ustanovi za pomoć u samostalnom životu u Edinburghu.

Ima li to Kate Middleton konkurenciju? Šalimo se, buduća kraljica nema konkurencije! No, tijekom vikenda njezin suprug, princ William bio je posvećen jednoj drugoj dami! Posjetio je, naime, 96-godišnju Betty i njezinu unuku Kimberly u Queen's Bay Lodgeu, ustanovi za pomoć u samostalnom životu, u Edinburghu. Tijekom posjeta, princ William našalio se sa staricom Betty, koja se oduševila prinčevom posjetom.

"U ovim krajevima običaj je damu poljubiti u obraz", rekla je Betty Williamu kad ju je posjetio. "Slatki ste. Natjerat ćete me da se zacrvenim", odgovorio je vojvoda od Cambridgea. "Kad mjere popuste, vratit ću se i poljubiti Vas u obraz, Betty."

Nakon preslatkog "ćaskanja", princu se obratio djelatnik koji ga je u šali upitao: "Možete li prestati koketirati s mojim stanovnicima?" "Oprostite", odgovorio je princ William kroz smijeh. "Pokušavam ne koketirati - nisam siguran tko više koketira."

Čitajte i: Novi udarac odmetnutog princa: ‘Ne želim biti ovdje. ne želim ovo raditi. Pogledajte što je to učinilo mojoj mami‘

Kratak, ali sladak video u kojem princ razgovara s Betty podijeljen je na društvenim mrežama princa Williama te je izazvao niz pozitivnih reakcija.

Inače, Williamova vikend turneja započela je u petak posjetom Škotskoj. U ponedjeljak se Kate Middleton pridružila suprugu u Škotskoj, gdje su posjetili Sveučilište St. Andrew kako bi sa studentima razgovarali o protekloj, nikome lakoj, godini. Usto, sigurno su se prisjetili lijepih trenutaka, naime, na sveučilištu St. Andrew su se Kate i William tijekom studija upoznali.

Čitajte i: Donosimo najvažnije trenutke velikog istupa! Princ Harry nikad oštriji prema svojoj obitelji

Ispunjen vikend možda je upravo ono što je dobro došlo Williamu i Kate, koji su još uvijek usred obiteljskih napetosti s princom Harryjem i njegovom suprugom Meghan Markle.

image
Napetosti u kraljevskoj obitelji još uvijek traju.
NEIL WARNER/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 08:29