Vojvotkinja nastavlja oduševljavati

Kate Middleton još je jednom prekršila ustaljene konvencije i pokazala da leopard uzorak itekako može biti elegantan

Supruga princa Williama posjetila je londonski centar podrške za mentalno zdravlje i oduševila javnost efektnom modnom kombinacijom.

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton (40), posjetila je volontersku službu podrške za mentalno zdravlje povodom obilježavanja više od milijun uspješnih razgovora s potrebitima, a za prigodu je odlučila obući khaki haljinu leopard uzorka američkog brenda Derek Lam.

Supruga princa Williama za ovu je prigodu odlučila naglasiti svoj struk i vitku liniju, a za to je odabrala crni remen koji je uparila s crnim čizmama na petu od brušene kože.

image

Kate je iznimno važna za pomicanje granica i normi kada je riječ o modnom izričaju.

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Kate je davno pokazala kako je, osim u funkciji vojvotkinje, odlična u diktiranju damskih trendova i da osnove dobrog stila ima u malom prstu.

Inspiriranje javnosti profinjenim stilom Kate Middleton godinama ne jenjava, a vojvotkinja u svaku kombinaciju promišljeno ukomponira adekvatnu frizuru i make-up, a ovoga se puta odlučila na opuštene kovrče i decentnu dnevnu šminku.

image

Kate je davno pokazala kako je, osim u funkciji vojvotkinje, odlična u diktiranju damskih trendova.

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Kate je iznimno važna za pomicanje granica i normi kada je riječ o modnom izrazu kraljevske obitelji koja mora poštovati strogi dress code, a ovom prilikom je pokazala da životinjski uzorci nisu rezervirani samo za pučane. Ipak, vojvotkinja svojim stilom uči kako nije važno što se nosi, već kako se nosi, pa je tako za ovu prigodu stavila efektne naušnice s Asosa, koje stoje oko 90 kuna.

Čitajte i: Modno nepogrešiva kraljevna: Kate Middleton isti kaput nosi već dvije godine!

Middleton je i ranije pokazivala kako skupocjeni komadi nisu uvjet za profinjenu kombinaciju pa smo je mnoštvo puta imali prilike vidjeti u pristupačnoj odjeći iz high-street ponude, više je puta nosila iste haljine čime je oduševljavala javnost, a upravo je ona zaslužna i za mnoge trendove koji su se slijepo slijedili posljednjih godina.

Linker
16. travanj 2024 23:34