Puna je iznenađenja

Kate Middleton oduševila sviranjem klavira: Prvim koncertom pred TV kamerama zadivila je glazbenike i gledatelje

Vojvotkinja od Cambridgea sama je zamolila pjevača Toma Walkera da nastupi s njim tijekom božićnog koncerta "Together at Christmas carol service" koji se snimao u Westminsterskoj opatiji.

Iako je nastup vojvotkinje najavljen, kada je za Badnjak konačno prikazan malo tko nije ostao oduševljen sviračkim vještinama Kate Middleton. Pohvale i pozitivne reakcije pljušte sa svih strana na račun prvog javnog nastupa za klavirom vojvotkinje od Cambridgea. Nakon što je pomogla ukrasiti Westminstersku opatiju te je prihvatila voditeljsku ulogu tradicionalnog koncerta koji se tamo snimao, Kate je otišla korak dalje.

"Bez sumnje to je bio jedan od onih trenutaka koji se događaju samo jednom u životu. Mislim da je potpuno 'razvalila' izvedbom; nije nimalo lako samo uskočiti za klavir s brojnim glazbenicima s kojima nikada ranije nisi svirao i sve to ispred kamera, ali potpuno je oduševila", nije susprezao komplimente Tom Walker, pjevač kojeg je Kate pratila na klaviru.

Pogledajte video

I thought she absolutely smashed the performance; it's not easy to just jump behind a piano with a bunch of musicians you've never played with before and record live takes to camera, but she completely nailed it."

"Tako je divna, draga osoba toplog srca, odvojila je vremena da svakome osobno zahvali na prilici što smo zajedno svirali. Ja sam se cijeli dan htio uštipnuti da se uvjerim da ne sanjam. Biti u tako divnom prostoru, pjevam uz vojvotkinju sa svojim bendom i gudačkim kvartetom. To zasigurno neću tako brzo zaboraviti", dodao je ushićeni glazbenik.

image

Kate Middleton oduševila je svojim prvim javnim nastupom na klaviru.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Božićna poruka Kate Middleton: ‘Prošli smo kroz jako mračno razdoblje, suočili se s mnogim izazovima‘

Kate iznimno cijeni glazbu

Kako tvrde izvori iz palače, ideja o nastupu na koncertu došla je od Kate Middleton. Klavir je naučila svirati još kao dijete, a tijekom pandemije, veliku utjehu joj je pružalo sviranje i muziciranje.

Nakon što je ovog listopada prisustvovala događanju u organizaciji Forward Trusta, gdje je upoznala Walkera gdje ga je čula kako pjeva "Leave a Light On" - njegovu pjesmu o onima koji se bore s ovisnošću - zamolila ga je da zajedno nastupe.

image

Princ William i Kate Middleton na koncertu nisu mogli suspregnuti zaljubljene poglede.

EYEVINE/PROFIMEDIA

Za božićni koncert vojvotkinja je predložila njegovu blagdansku pjesmu "For Those Who Can't Be Here" (u slobodnom prijevodu - za one koji ne mogu biti tu) - zbog mnogo simbolike protekle godine. Tom je prilikom Kate predložila da sama odsvira klavir tijekom tog nastupa.

"Glazba je bila iznimno važna vojvotkinji tijekom svih lockdowna. Ona također prepoznaje moćan način kojim muzika zbližava ljude - pogotovo tijekom teških vremena", dodao je izvor.

Čitajte i: Kate Middleton voli i potrošiti: Kardigan od gotovo 12 tisuća kuna zahvaljujući njoj rasprodan je u trenu

Linker
18. travanj 2024 12:32