BESPRIJEKORNO IZDANJE

Kate Middleton u haljini odvažne boje ukrala sve poglede: Očito je kopirala kraljičin stari trik

Vojvotkinja od Cambridgea u svemu sljedi kraljicu Elizabetu II., od odabira intezivnih boja do recikliranja modnih kombinacija.

Osim što je netom završena četverodnevna proslava platinastog jubileja kraljice Elizabete II. bila prvoklasan društveni pa i povijesni događaj, pažnju medija privukle su modne kombinacije najvažnijih članova kraljevske obitelji. Jedna od onih koja uvijek dobiva pohvale i diktira trenove je Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea koja je za posljednji dan slavlja odjenula haljinu Stelle McCartney klasičnog kroja i vrlo hrabre fuksija boje.

image

Kate Middletom sa sinom Louisom

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Odabir boje učinio ju je vrlo vidljivom među uzvanicima koji su za gledanje završne parade u kraljevskoj loži odabrali odjeću uglavnom neutralnih nijansi.

image

Vojvotkinja se odabirom haljine istaknula, jer su svi drugi nosili neutralne boje.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ovaj hrabri potez, inače diskretne vojvotkinje Kate, može se protumačiti i tako da je odlučila slijediti kraljicu Elizabetu II. koja je oduvijek nosila kombinacije intenzivnih boja kako bi se i tako istaknula na svakom događanju.

image

Kate Middleton s obitelji na balkonu.

TIM ROOKE/ SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kraljica je poznata i da po nekoliko puta nosi iste haljine i kostime, a i tome ju slijedi Kate koja zbog recikliranja modnih kombinacija već godinama nosi nadimak – štedljiva vojvotkinja. Tako je dan ranije, prije završne parade, na koncertu u Cardiffu nosila žarko crveni kaput modne marke Eponine kojeg je već imala u nekoliko navrata. A i na Trooping The Colour pojavila se na balkonu uz kraljicu u bijelom kostimu Alexandera McQueena koju je također već nosila.

image

Vojvotkinja je za posjeta cardiffu nosila ‘stari‘ crveni kaput

TIM ROOKE/ SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Inače, proslava kraljevskoj jubileja završila je u nedjelju velikom paradom koja je trajala dva i pol sata, a kroz nju je prikazana povijest kroz sedam desetljeća koliko je kraljica Elizabeta II. na britanskom tronu.

image

Čini se da je trik s jarkim bojama "ukrala" od kraljice.

STEPHEN LOCK/I-IMAGES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
15. travanj 2024 13:22