ususret blagdanima

Kraljevska božićna čestitka sve je godine sve ljepša: Ovoga puta iza nje stoji posebna priča!

Fotografija je nastala tijekom putovanja obitelji u Jordan koji ima posebno mjesto u srcu vojvotkinje od Cambridgea.

Tradicija u britanskoj kraljevskoj obitelji su božićne čestitke uz prigodne fotografije članova obitelji. Ove godine svoju čestitku prvi su objavili princ William i vojvotkinja Catherine, a na njoj se nalaze i njihovi mališani, prinčevi George (8) i Louis (3) te ljupka princeza Charlotte (6).

No fotografije se rijetko snimaju baš za tu prigodu već članovi kraljevske obitelji odaberu neku snimljenu ili na putovanjima ili njima bitnim događajima. Tako su princ Charles i vojvotkinja Camilla uoči Božića 2016. odabrali fotografiju nastalu za vrijeme njihovog posjeta Hrvatskoj u ožujku iste godine s članicama KUD-a Osijek 1862.

Čitajte i: Princ William kakvog do sada nismo znali: Otkrio koja ga pjesma podsjeća na mamu i zbog kojeg je događaja pao u depresiju

A kako se čini po ljetnoj odjeći i ova čestitka Williama i Kate s njihovom djecom nastala je u neko toplije vrijeme i to za privatnog posjeta Jordanu ranije ove godine.

Fotografija je objavljena na službenom Instagram profilu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea uz njegovu poruku '' Drago mi je da možemo podijeliti novu obiteljsku fotografiju koja će se naći na ovogodišnjoj božićnoj čestitki''.

Inače, Jordan je kraljevskoj obitelji vrlo važan jer je Kate tamo u djetinjstvu živjela dvije godine sa svojom obitelji, a njezin je otac Michael radio za British Airways. Jordan je dio britanskog Commonwealtha od 2018. godine.

Čitajte i: Kraljevska obitelj objavila rat BBC-ju: Na šokantan način razotkrivaju odnose između prinčeva i uže obitelji!

image

Fotografije obitelji obično snima sama Kate.

THE DUCHESS OF CAMBRIDGE/PA WIRE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prošlogodišnja fotografija za čestitku koju je snimio kraljevski fotograf Matt Porteus, u javnost je procurila prije nego što je to uspjelo princu Williamu i njegovoj supruzi pa su ove godine preduhitrili takve pokušaje.

Prve čestitke tada su stigle u ruke članova njihovog osoblja, a jedan nije izdržao pa se njome pohvalio na društvenim mrežama. Pokazao je i poruku koja je na njoj bila ispisana rukom princa Williama '' Ne možemo vam dovoljno zahvaliti za svu prednost i žrtvu koju ste morali podnijeti ove godine. Bit ćemo vam zauvijek zahvalni.

Podsjetimo, prošle godine u ovo vrijeme pandemija korona virusom divljala je Velikom Britanijom , a i sam William se uspio zaraziti.

Linker
19. travanj 2024 12:53