Šareno i veselo

Kraljevski Uskrs: Neodoljivi maleni slikari pokazali kako ukrašavaju pisanice uz roditelje

Opuštena fotografija najbolje opisuje na koji način vladari kneževine Monako dočekuju Uskrs, bojanje jaja im je izgleda najdraža aktivnost.

Princ Albert i princeza Charlene od Monaka prionuli su ozbiljno u umjetnost i to na pravi kraljevski način sa svojim blizancima. Princeza Charlene podijelila je fotografije koje otkrivaju kako se njena obitelj priprema za uskršnje blagdane, objavivši novu fotografiju na svom Instagram profilu.

Fotografija je snimljena odozgor, a pokazuje veselu četvorku kako sjede na stepenicama gdje boje svoja uskršnja jaja. Šestogodišnji blizanci, princ Jacques i princeza Gabriella, iznimno su povezani, što se i vidi na ovoj veseloj obiteljskoj snimci. Braco je jednom rukom prislonio sestrinu glavu na sebe, a drugom pokazuje znak mira u kameru.

Posebne čestitke

"Svima želimo blagoslovljen Uskrs", napisala je 43-godišnja princeza Charlene uz znak srca i poželjevši svima sretan lov na pisanice.

Čitajte i: Princ Albert od Monaka konačno progovorio o svojoj djeci: ‘Ne mogu se nositi sa svime što ih muči‘

Proteklog Uskrsa 63-godišnji princ Albert taman je završio period samoizolacije, nakon što mu je test pokazao da je pozitivan na koronavirus, u ranoj fazi pandemije. No, srećom, bilo mu je dobro i izašao je na vrijeme da blagdane provede s obitelji na njihovoj farmi u planinama Roc Agel.

Ova kraljevska obitelj prilikom svih blagdana trudi se svojim sugrađanima i ostatku svijeta priuštiti neobične foto-čestitke, a tijekom pandemije i podići moral u svojoj kneževini.

Nedavno se princ Albert u rijetkom javnom istupu otvorio o načinu na koji on i supruga odgajaju svoje blizance. Poput mnogih obitelji širom svijeta, Albert i Charlene su se također susreli s izazovom školovanja djece kod kuće za vrijeme pandemije. Srećom, princ Albert kaže da se može nositi s njihovim matematičkim zadacima jer još nisu počeli učiti zbrajanje i ostale matematičke radnje, s kojima i on sam ima problema. Djeca pak najviše vole zemljopis.

"Već smo prošli fazu kada su željeli doznati baš sve o oceanima, planetima, kao i sunčevom sustavu", rekao je princ Albert. Iako su djeca monegaškog vladara, Jacques i Gabriella mogu nesmetano uživati u svom djetinjstvu.

Linker
24. travanj 2024 04:45