Keith Mayhew /Landmark Media / Newscom / Profimedia
imaju sreće u ljubavi

Kraljevsku četvorku ujedinit će još jedno vjenčanje u nizu: Udaje se nećakinja Lady Diane

Ne prestaju stizati lijepe vijesti od kraljevske obitelj. Nakon princeze Beatrice koja je nedavno rekla 'da' na nikad skromnijem obiteljskom okupljanju, prolomila se vijest da će ova izazovna godina ujediniti kraljevsku obitelj na još jednom vjenčanju...

Mlađa nećakinja princeze Diane, Lady Amelia Spencer (28) se zaručila za dugogodišnjeg dečka Grega Malleta (30). Zaruka su 'pale' u Južnoj Africi na prekrasnom imanju koje je okruženo vinogradom.

Sretnu vijest je objavio ponosni otac Charles, a najviše mu svidjelo to što ga je budući zet prije samih zaruka pitao za blagoslov. "Tako sam sretan zbog moje Amelije koja se zaručila za svog dugogodišnjeg dečka Grega. Veseli me što su uzbuđeni i sretni. Šaljem im ljubav i nek im se ostvare sve želje u zajedničkom životu. Greg me oduševio što me prije zaruka pitao za blagoslov, baš slatko", napisao je brat princeze Diane.

Kako je Lady Amelia sestrična prinčeva njezino vjenčanje okupit će kraljevsku obitelj na istom mjestom i pomoći im da poprave narušene odnose.

KING'S LYNN, ENGLAND - DECEMBER 25: (L-R) Prince William, Duke of Cambridge, Catherine, Duchess of Cambridge, Meghan, Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex arrive to attend Christmas Day Church service at Church of St Mary Magdalene on the Sandringham estate on December 25, 2018 in King's Lynn, England. (Photo by Stephen Pond/Getty Images)
Getty Images

Greg je podijelio sretnu vijest na Instagramu, a odluku je dugo vagao jer je par u romantičnoj vezi 11 godina. Njih dvoje poznaju se sa studija u Cape Townu.

Čestitke stižu sa svih strana, a sestra buduće mladenke Kitty Spencer napisala je na Instagramu: "Moj budući šogor. Idemo u susret sretnim vremenima".

Tri sestre Spencer bile su zapažene na vjenčanju Kate Middleton i princa Williama u Westminster Abbeyu 2011., dok je najviše pažnje na vjenčanju princa Harryja i Meghan plijenila Lady Kitty, a Amelia nije došla na vjenčanje jer je bila spriječena.

Lady Amelia Windsor - Outside Arrivals at Dior fashion show during the Paris Fashion Week, womenswear fall/winter 2020-2021 - Paris, February 25 2020.//03HAEDRICHJM_241JMH/2002260852/Credit:J.M. HAEDRICH/SIPA/2002260854,Image: 501110194, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia
J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia
Lady Amelia rado ide na modne revije...

Pokojna princeza Diana je 28-godišnjoj Amelia teta po očevoj strani. Buduća mladenka ima još dvije sestre Kitty i Elizu te brata Louisa. Nakon što se razveo od njihove majke, njihova otac Charles Spencer ženio se još dva puta te dobio još troje djece.

Nedugo prije ovih zaruka stigla je vijest da se zaručila i Lady Kitty čiji je izabranik Michael Lewis koji je pet godina stariji od njezinog oca.

Čitajte i:

Ne krije ponos: Dirljiva poruka Eugenie starijoj seki, koja je imala potpuno drugačije vjenčanje

Nikad skromnije vjenčanje: Unuka je vjenčanicu i tijaru posudila od kraljice, a svi se pitaju jedno

Još jedno kraljevsko vjenčanje! Princeza Beatrice u tajnosti se udala za talijanskog tajkuna

Linker
24. travanj 2024 00:45