GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
Zabave ne nedostaje

Kuma princa Georgea stalno mu priređuje spačke: 'Radim mu isto što je i Diana radila svojim sinovima'

Nekada bliska prijateljica princeze Diane otkrila je kakav je budući prijestolonasljednik kada ga nitko ne vidi, ali i zašto je u domu Cambridgeovih uvijek bučno.

Julia Samuel, kuma princa Georgea, najstarijeg sina princa Williama i Kate Middleton, u podcastu "How to Fail with Elizabeth Day" otkrila je nekoliko tajni o mladom kraljeviću, njegovom karakteru i ponašanju kada je u privatnosti svoga doma.

"On je nevjerojatan. Duhovit je, odvažan, ali i drzak. Bože, koliko bi ga Diana voljela da je tu. Ta činjenica svima često slama srca", rekla je Samuel koja je s princezom Dianom postala bliska nakon što ju je upoznala na jednoj večeri davne 1987. godine.

Prince George arrive for his first day of school at Thomas's school in Battersea accompanied by his father Prince William. London, 07.09.2017. Photo by Richard Pole /Nunn/insight media, Image: 348570303, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Insight Media
Profimedia, Insight Media
George je simpatičan školarac koji će uskoro navršiti sedmi rođendan.

Također je otkrila kako Georgeu radi isto ono što je Diana radila princu Williamu i Harryju kada su bili mali. "Davala im je vrlo bučne igračke s kojima su teško izlazili na kraj. To je jedna vrsta zezancije koju je Diana obožavala, a sada William slaže takve iste igračke svom sinu, što ih obojicu nasmijava", ispričala je Samuel.

Ona je jedna od sedmero krsnih kumova princa Georgea, a gotovo nitko od njih nije kraljevske krvi, čime su slavni supružnici zaobišli kraljevske običaje.

Osim Samuel, odabrali su rođakinju princa Williama Zaru Tindall koja je ujedno i jedina kraljevske krvi, Williamovog prijatelja s fakulteta Olivera Bakera, zajedničkog prijatelja Hugha van Cutsema, Kateinu prijateljicu Emiliju Jardine-Paterson, privatnu tajnicu prinčeva Williama i Harryja Jamie Lowther-Pinkerton te sina vojvode od Westimstrea Hugha Grosvendora.

Kensington Royal
Opuštena igra s najdražim tatom Williamom.

Princ George će 22. srpnja navršiti sedam godina, a njegova majka Kate Middleton sigurno će tu posebnu prigodu ponovno proslaviti novim fotografijama koje će sama uslikati. Inače, mali George, baš kao i njegov tata, obožava nogomet, a od pokojne bake Diane naslijedio je dobar ritam i ljubav prema plesu. "Jako dobro pleše, baš to jako voli", otkrio je William prije dvije godine. Tko zna, možda nas počasti jednim simpatičnim plesnim videom za rođendan!

Čitajte i:

Princ William slavi 38. rođendan: Dar koji je dobio od Kate potpuno će vas raznježiti

Najtužniji rođendan: 'Proživjela' je dva života, no svijet će je pamtiti po skandalima njene djece

Emotivan obiteljski trenutak mogla je uhvatiti samo Kate: George i Charlotte već mijenjaju svijet

Linker
19. travanj 2024 07:39