Nije ih štedio

Majčin prijatelj rekao što misli: Princeza Diana bila bi bijesna na Harryja zbog Megxita

Modni dizajner koji je prijateljevao s pokojnom Lady Di misli da zna što bi princeza mislila o potezima svog sina, a također smatra kako joj se Meghan ne bi svidjela kao snaha.

Pokojna majka princa Harryja bila je nekonvencionalna princeza za ono vrijeme, no kako tvrdi njen prijatelj princezi Diani ne bi se svidjelo napuštanje kraljevkih dužnosti što je prošle godine napravio Harry sa suprugom Meghan Markle.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa trenutno žive u Kaliforniji, gdje ih je zatekla vijest o tome da im je kraljica ukinula patronaže. Par se trenutno priprema za dolazak drugog djeteta, a sretne vijesti podijelili su na Valentinovo - što su mnogi iščitali kao odavanje počasti Harryjevoj majci.

image
Princeza Diana s majkom i prinčevima Harryjem i Williamom na odmoru
SHUTTERSTOCKEDITORIAL/PROFIMEDIA

No ono što je o njihovom postupku rekao modni dizajner Roberto Devorik, sigurno se neće svidjeti princu. Dizajner je bio Dianin prijatelj tijekom njenog odraslog života, a sada tvrdi da bi pokojna princeza bili jako ljuta zbog njegovih poteza, jer je htjela da on pomogne u tome da se oblikuje "moderna monarhija".

Čitajte i: Princ Harry i Meghan Markle neće se vratiti kraljevskim dužnostima, oglasila se i kraljica: ‘Svi smo tužni‘

Dizajner se nije zaustavio samo na tome, u razgovoru za Hola magazin, da se Lady Di ne bi slagala sa snahom "ni u čemu". "Mislim da je Meghan tu šefica... Harry je dječak koji je mnogo propatio i vjeruje da Meghan ima nešto od Dianinog naslijeđa. Ali on je jako zbunjen", kazao je Devorik.

Buran mjesec

Modni impresario sjetio se i toga kako je princeza Diana rekla mnogo puta da "želi da joj djeca budu prinčevi moderne krune". Ovaj brbljavi dizajner kazao je i da je kraljičina odluka - da im oduzme patronaže - logična.

image
Meghan Markle i prince Harry nedavno su objavili da čekaju svoje drugo dijete.
BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Proteklog su mjeseca Sussexi imali iznimno bogat medijski raspored, na Valentinovo su objavili da će dobiti drugo dijete. "Možemo potvrditi da će Archie dobiti brata ili sestru. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su presretni što u njihovu obitelj dolazi još jedno dijete", javio je njihov glasnogovornik. Njihov stariji sin Archie napunit će dvije godine u svibnju.

Čitajte i: Meghan i Harry objavili predivne vijesti: ‘Presretni smo što će Archie dobiti brata ili sestru‘

Nekoliko dana kasnije sama kraljica je potvrdila kako se Harry i Meghan neće vraćati na svoje kraljevske dužnosti.

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su potvrdili Njenom veličanstvu kraljici da se neće vraćati kao radni članovi kraljevske obitelji. Nakon razgovora s vojvodom, kraljica je napisala potvrdu u kojoj stoji da je nakon odstupanja od posla kao član kraljevske obitelji, nije moguće nastaviti s obavezama i zadaćama koje dolaze u životu javnog službovanja", stoji u priopćenju iz Buckinghamske palače.

Linker
19. travanj 2024 19:35