Dobila je savjet

Meghan Markle neće doći na sprovod: Iz palače potvrdili da će princ Harry doći sam na ispraćaj djedu

Liječnik je vojvotkinji od Sussexa savjetovao da ne odlazi na tako dalek put, potvrđeno je iz Buckinghamske palače.

Princ Harry doći će na sprovod svog djeda princa Philipa, koji će se održati iduće subote, no njegova supruga Meghan Markle neće, potvrđeno je to iz Buckinghamske palače.

"Vojvoda od Sussexa planira doći. Vojvotkinja od Sussexa dobila je savjet od svog liječnika da ne putuje. Tako da će vojvoda prisustvovati", kazao je glasnogovornik kraljevske obitelji na sastanku s novinarima, prenosi People.

Čitajte i: Princ Philip obožavao je unuke Williama i Harryja, ali svom ljubimcu nije oprostio što se odrekao kraljevske titule

Čitajte i: Vojvoda od Edinburgha imao je teško djetinjstvo, no ono ga je učinilo herojem i zavodnikom - koji je nekad znao i pretjerati

Meghan (39) je trudna s drugim djetetom, djevojčicu bi trebala roditi kasnije, početkom ljeta. Harry (36) priprema se za povratak u Ujedinjeno Kraljevstvo idućih dana, što će biti da se prvi put vraća u zemlju u više od godinu dana. Također, ovo će biti njegov prvi susret s obitelji nakon što su on i Meghan dali intervju Oprah Winfrey.

Zbo strogih pandemijskih pravila britanske vlade, broj uzvanika limitiran je na 30 ljudi, tako da se u kapelici sv Jurja očekuje samo najuža Philipova obitelj, uključujući njegovu djecu i unuke.

Čitajte i: Ljubavna priča stoljeća! Kraljica je bila tek djevojčica kada se zagledala u zgodnog mornaričkog kadeta

Čitajte i: Princ Charles posjetio je majku: Samo nekoliko sati nakon smrti oca bio je u dvorcu, oglasila se i kraljica

Nakon kraljice, oprostio se i Charles

Nakon što se od ljubavi svog života putem službenog Instagrama oprostila kraljica Elizabeta, to je na isti način učinio i prijestolonasljednik princ Charles. Preminulom ocu odao je počast u video poruci koja je dirnula mnoge Britance.

"Posebno bih volio istaknuti da je moj otac posljednjih 70 godina pokazao istaknutu i predanu službu Kraljici, obitelji, zemlji, ali i cijelom Commonwealthu. Kao što možete pretpostaviti, otac će nam jako nedostajati. Bio je voljen i cijenjen, a mogu zamisliti koliko bi ga dirnula tuga ljudi zbog njegova odlaska. Moj dragi tata bio je vrlo poseban čovjek koji bi prije svega bio zaprepašten reakcijom i dirljivim riječima njemu posvećenima. To nas tješi kroz ovaj gubitak i u ovim jako tužnim vremenima. Hvala vam", kazao je Charles.

Linker
18. travanj 2024 10:29