divne vijesti

Meghan Markle rodila djevojčicu! Princ Harry sa suprugom objavio ime malene - i baš je simbolično

Meghan Markle i princ Harry objavili su da su u petak dobili svoje drugo dijete. Djevojčica je rođena u petak u Santa Barbari.

Meghan Markle i princ Harry objavili su da su u petak dobili svoje drugo dijete! Vojvotkinja od Sussexa kćerkicu je na svijet donijela u petak, 4. lipnja u 11:40 sati, u bolnicu u Santa Barbari. Malenoj su Harry i Meghan nadjenuli ime Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor.

Lilibet je inače nadimak kraljice Elizabete II., a kojim ju je zvao pokojni suprug princ Phillip. Imenom su tako odali počast Kraljici, ali i Harryjevoj majci Diani. Majka i djevojčica osjećaju se dobro te su iz bolnice Santa Barbara Cottage Hospital puštene kući.

image
Par je nedavno proslavio treću godišnjicu svadbe, ali i drugi rođendan sina Archieja.
OWEN HUMPHREYS AFP

Meghan slučajno otkrila spol druge bebe? Obožavateljima za oko zapeo poseban detalj

Princ Harry i njegova supruga objavili su da čekaju dijete početkom ove godine.

Fotografijom prijatelja Misana Harrimana par je objavio da će njihov sin Archie dobiti brata ili sestru. Pozirali su u dvorištu svog doma u Montecitu, a trudnoću objavili na Valentinovo. Datum je to na koji je i pokojna princeza Diana svojedobno objavila da je trudna po drugi put.

image
Meghan i Harry objavili su da je njihova curica na svijet stigla u petak, 4. lipnja, u jutarnjim satima.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Njih nije briga za strku: Meghan i Harry objavili novu fotografiju da proslave dolazak kćerkice

Da će s drugom trudnoćom na svijet stići curica, Meghan Markle i princ Harry objavili su na Međunarodni dan žena.

Meghan Markle i Prince Harry proslavili su Međunarodni dan žena tako što su svijetu obznanili da će postati roditelji - djevojčice. Sussexi su, naime, u intervjuu s Oprah Winfrey otkrili da će njihovo drugo dijete biti djevojčica. "Imati dijete, pa još i dvoje, to je divno samo po sebi. Ali imati prvo dječaka, a zatim i curicu - što reći, možete li poželjeti išta više od toga? Sad imamo četveročlanu obitelj, a imamo i dva psa", rekao je Harry. Oprino pitanje hoće li stati na dvoje djece bilo je stoga upućeno njemu. Rekao je:" Odrađeno." A njegova supruga potvrdila je: "Dvoje je ono što smo htjeli".

Linker
17. travanj 2024 07:49