Smrdi, smrdi, užasno smrdi

Možda i nisu najbolje odabrali: Princ Harry i Meghan Markle u problemima zbog neugodnih mirisa

Luksuznim kalifornijskim naseljem Montecito koji je dom i Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Orlandu Bloomu i Katty Perry, širi se neopodnošljiv smrad koji dolazi od ptičjeg rezervata.

Stara narodna uzrečica kaže da se za dobrim konjem prašina diže, a za bivšim članovima britanske kraljevske kuće, princom Harryjem (37) i Meghan Markle (40) - šire se neugodni mirisi. Naime, odbjegli britanski par po dolasku u Ameriku prvo je živio u Santa Barbari, u susjedstvu farme i tvornice legalnog kanabisa od kuda se širio prilično intenzivan i omamljiv miris, a od kada su se skućili u luksuznom naselju Montecito, ne mogu živjeti od smrada koji dolazi s obližnjeg utočišta za ptice.

Naime, ptičji rezervat Andree Clark s velikim bočatim jezerom prostire se na 42 hektara i zadaje glavobolju ne samo Harryju i Meghan već njihovim slavnim susjedima kao što su Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Orlando Bloom i Katte Perry…

image

Velebna kuća princa Harryja i Meghan Markle u Montecitu

MOVOTO/BACKGRID/UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Britanska vladarica ima novog ljubimca: Zbog jednog neobičnog detalja Kate i William mogu biti ponosni

Lokalni, razgovorljiviji stanovnici kažu da taj neopisivi smrad podsjeća na trulo meso, pa se danima moraju držati zatvoreni prozori, a intenzitet ovisi o vremenu i vjetrovima. Dok dužnosnici, također svjesni smrada koji se očito ne širi od jučer, tvrde da će na jesen pokušati riješiti problem. Problem je u umjetno napravljenom jezeru koje u sušnim razdobljima postaje poput velike bare. A navodno ne funkcioniraju ni vodovodne cijevi koje napajaju brojne luksuzne domove u tom naselju poznatom po bajkovitim vilama i bogatim stanovnicima.

image

Utočište za ptice koje neugodnim mirisima ometa bogate stanovnike

LISA WERNER//ALAMY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ni njemu nije lako: Princ Harry o burnoutu, mentalnom fitnessu i radu na sebi

A prije mjesec dana počele su se širiti glasine kako bi Harry i Meghan sa svojom djecom, dvogodišnjim Archyjem i osmomjesečnom Lilibet rado potražili novi dom. Velebna kuća, točnije dvorac sa sedamnaest spavaonica i kupaonica, vinskim podrumom, igraonicom, kino dvoranom, teniskim terenom, bazenom i ogromnom okućnicom koju su 2020. kupili za 15 milijuna dolara, navodno im nije "sjela" i rado bi se preselili. Iako neimenovani izvor tvrdi da bi rado ostali u kvartu, čini se da će to na kraju ovisiti o mirisima koji se šire s ptičjeg utočišta.

Linker
20. travanj 2024 07:39