Zgodni vojvoda se ženi

Najpoželjniji britanski neženja zaprosio djevojku i razočarao sunarodnjakinje željne romanse s plemićem

Budući mladoženja Charles Innes-Ker već je bio u braku s britanskom aristokratkinjom, iz veze s iranskom modnom dizajnericom ima kćer, a svoju odabranicu, radnu terapeutkinju iz Južne Afrike upoznao je prošlog ljeta.

Nedavna obavijest u društvenim rubrikama britanskih medija ozlovoljila je romantičarke željne poznanstva s naočitim plemićima, čemu je pridonijela popularna serija Bridgerton. Najpoželjniji neženja, Charles Innes-Ker (39), jedanaesti vojvoda od Roxburghea, više nije na bračnom “tržištu” pa su tako propale nade obožavateljica koje su priželjkivale upoznati ga i tko zna, možda bi im se dogodila ljubav...

Čitajte i: Kralj fitnessa i ženskih srdaca: Pranećak Elizabete II. je novi omiljen član britanske kraljevske obitelji

Druga prilika za bračnu sreću

Vojvoda je zaprosio svoju djevojku, Južnoafrikanku Annie Green (31), radnu terapeutkinju koju je upoznao prošlog ljeta, piše magazin Tatler. Njemu je to drugi brak jer se 2012., razveo od britanske aristokratkinje Charlotte Aitken. Njegova bivša u međuvremenu se udala za Talijana Alberta Claudia Maxwella i početkom prošle godine rodila je sina, dok vojvoda iz veze s modnom dizajnericom iranskog podrijetla Morvarid Sahafi ima kćer.

image
Dvorac Floors u Škotskoj u vlasništvu je obitelji Roxburghe, a u njemu će uskoro uživati i 31-godišnja Annie Green.
GEOFF WILKINSON/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Šuškanja su bila točna! U britansku kraljevsku obitelj stiže još jedno dijete

Vjenčat će se kad mine pandemija nakon čega će sretnica kojoj zavide mnoge Britanke, postati gospodarica dvorca Floors u Škotskoj.

Prelijepo zdanje staro je oko tri stoljeća, nalazi se u mjestu Roxburghshire u Škotskoj, ima 200 soba i okruženo je raskošnim parkom. Uz to je budući mladoženja vrlo imućan: navodno je „težak” oko 100 milijuna funta. Ali ni njegova odabranica nije bez imetka: otac joj je uspješan rudarski poduzetnik Patrick Quirk dok je njezin brat Nick član oxfordskog Bullingdon Cluba. Dovoljno je reći da je članske iskaznice tog kluba imalo nekoliko britanskih premijera, među njima i Boris Johnson.

Linker
20. travanj 2024 01:04