Deseto praunuče

Najskromnija članica kraljevske obitelji! Unuka Elizabete II. živi životom običnog puka

Zara Tindall nedavno je rodila treće dijete, a s malenim se ovih dana prvi put pojavila i u javnosti. Dječak Lucas rodio se u kupaonici obiteljskog doma, a sretnu mamu porodio je suprug i tata Mike.

Kraljičina unuka Zara Tindall koja je 15. svibnja proslavila četrdeseti rođendan, prvi put se protekli vikend pojavila u javnosti sa sinčićem Lucasom Philipom na međunarodnom konjičkom natjecanju Cirencester Park International Horse Trials. Strastvena ljubiteljica konja i vrsna jahačica sa nastupom na Olimpijskim igrama 2012., svoje treće dijete rodila je prije sedam tjedana i to u vlastitoj kući, a detalje poroda otkrio je njezin suprug, Mike Tindall, bivši kapetan britanske ragbijaške reprezentacije.

- Nismo stigli ni do bolnice jer se malenom očito jako žurilo stići na ovaj svijet. Rodio se naime, na podu naše kupaonice. Ja sam samo stigao odjuriti u drugu sobu po prostirku za vježbanje i hrpu ručnika. Na sreću, babica koja je krenula prema bolnici bila je blizu naše kuće kada sam ju nazvao i pomogla je Zari u porodu, ispričao je Tindall.

Čitajte i: Kraljičina unuka rodila na podu kupaonice! Elizabeta II. dočekala deseto praunuče

image
Prvi izlazak Zare Tindall sa sinčićem.
JAMES WHATLING/KELVIN BRUCE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Par ima još dvije djevojčice, sedmogodišnju Miju i dvogodišnju Lenu, a danas sretna mama troje djece, 2018. otvoreno je progovorila o dva spontana pobačaja koji su joj se dogodili prije rođenja druge kćeri.

- Najgore mi je bilo što je za prvi pobačaj saznao cijeli svijet jer sam s veseljem objavila trudnoću. U tom stanju teško je bilo odgovarati na sažaljiva pitanja poznatih i nepoznatih, što je trajalo mjesecima. A o takvim stvarima teško je uopće govoriti - kazala je tada Zara Tindall koja kasnije nije obznanila trudnoće u ranoj fazi, već je dobrano pričekala prije objave sretnih vijesti.

A maleni Lucas Philip koji je drugo ime dobio u spomen na svog nedavno preminulog pradjeda, princa Philipa, kraljičino je deseto praunuče. Uskoro joj stiže još dvoje - princ Harry i supruga Meghan uskoro će dobiti kćer, a u slatkom iščekivanju svog prvog djeteta je i princeza Beatrice.

Linker
18. travanj 2024 20:37