Bez ustručavanja

Nakon što je naprasno dala otkaz, bivša zaposlenica Harryja i Meghan otkrila kako joj je bilo raditi s ‘odbjeglim‘ parom

Šefica ureda i izvršna direktorica Archewella, neprofitne organizacije kraljevskog para, na toj poziciji bila je samo 11 mjeseci i potom neočekivano otišla. No, čini se da su joj Meghan i Harry ostali u lijepom sjećanju.

Iako o Meghan Markle već neko vrijeme kruže glasine da je maltretirala osoblje u Kensingtonskoj palači, što je vrlo razljutilo njezinog šogora, princa Williama, čini se da ‘odbjegla‘ vojvotkinja nije baš tako strašna. Naime, Catherine St-Laurent, Meghanina i Harryjeva bivša zaposlenica otkrila je kako joj je bilo raditi s kraljevskim parom.

Čitajte i: Velika svađa kraljevske braće: Evo što je William u naletu bijesa rekao Harryju o njegovoj supruzi Meghan

St-Laurent su Meghan i Harry zaposlili u travnju 2020. i to na preporuku Billa i Melinde Gates kako bi postala šefica ureda i izvršna direktorica Archewella, njihove neprofitne organizacije. Međutim, s te pozicije otišla je u ožujku ove godine, rekavši da je "samo htjela van" nakon što je navodno morala izvršavati zadatke koji joj nisu bili određeni ugovorom.

Unatoč svom naprasnom odlasku, St-Laurent o svojim poslodavcima ima samo riječi hvale i istaknula je da je rad za njih bilo nevjerojatno iskustvo.

"Zahvalna sam što sam imala priliku biti s njima na njihovom putovanju. Vrijeme koje sam provela s njima nevjerojatno me ispunjavalo. Mislim da imaju potencijal biti vrlo utjecajni lideri u društvu", izjavila je St-Laurent za The Cut.

Čitajte i: Astro profil kraljevske obitelji: ‘Meghan Markle voli blještavilo, snažnim utjecajem je Harryja navela na ‘svoj mlin‘

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa osnovali su zakladu Archewell nakon svoje odluke da se povuku iz kraljevske obitelji u ožujku 2020.

image
Inspiraciju za sinovo ime Archie dobili su upravo iz imena njihove zaklade.
DPPA/DDP USA/PROFIMEDIA

Iako ime njihove zaklade neodoljiva podsjeća na ime njihovog sina Archieja, Meghan i Harry otkrili su da su ime za organizaciju imali na pameti čak i prije, a dolazi od grčke riječi ‘arche‘, što znači ‘izvor akcije‘.

"Povezali smo se s tim konceptom za dobrotvornu organizaciju koju smo se nadali jednog dana izgraditi, a to je postala i inspiracija za ime našeg sina. Napraviti nešto značajno, nešto što će napraviti razliku. Archewell je ime koje kombinira antičku riječ za snagu i akciju i drugu (well, koja znači izvor, bunar, vrelo...) koja evocira duboke resurse, iz kojih svatko od nas mora vući", zaključili su.

Linker
20. travanj 2024 17:31