SITUACIJA IZMAKLA KONTROLI

‘Ne dajte da vas zastraše licemjeri‘: Zbog Meghan i Harryja novinarku i njezinu djecu dočekale prijetnje smrću

Nakon gostovanja u britanskom talk showu gdje je komentirala borbu vojvode i vojvotkinje od Sussexa da zadrže titule, britansku novinarku Camillu Tominey dočekale su prijetnje smrću.

Britanska novinarka Camilla Tominey u jutarnjem talk showu izrekla je mišljenje o tome trebaju li Harry i Meghan zadržati titule koje su im pripale nakon vjenčanja, unatoč tome što su odstupili sa svih kraljevskih obaveza prije godinu i pol.

Nakon iskrenih komentara, Camilla je dobila prijetnje smrću u ime obožavatelja Harryja i Meghan.

Čitajte i: Čovjek koji je među prvima pomogao princezi Diane one kobne noći, otkrio je njezine posljednje riječi

Novinarka se dotakla i pitanja trebaju li njihovoj djeci pripasti titule, s posebnim naglaskom na Archieja Harrisona Mountbatten-Windsora, prvorođenog sina. Osim što smatra da Sussexi nemaju pravo na titule, novinarka je mišljenja da Meghan i Harry ne bi trebali imati više nikakva prava ni koristi nakon što su napustili Tvrtku, kako se interno naziva kraljevska obitelj.

image
Princ Harry želi zadržati svoje vojne činove.
SHUTTERSTOCK

Dotakla se i želje princa Harryja da zadrži svoje vojne činove. "To je kao da ja odlučim biti slobodna novinarka, ali ću i dalje koristim resurse Telegrapha na drugoj strani svijeta", objasnila je Camilla.

Čitajte i: Bila je opsjednuta teorijama zavjere, prevladala je mračna strana: Fatalni niz koji je doveo do preranog odlaska Lady Di

Podsjećamo, pri odstupanju sa svih dužnosti u kraljevskoj obitelji, Sussexi su se preselili iz Velike Britanije u SAD kako bi imali mirniji i privatniji život. Ipak, Camilla smatra da su Harry i Meghan željeli zadržati titule kako bi imali 'mamac svoje obožavatelje u SAD-u', što ona smatra problematičnim.

image
Novinarka se dotakla i pitanja trebaju li njihovoj djeci pripasti titule.
KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK

Ubrzo nakon gostovanja u emisiji, nekoliko je kolega prozvalo Camillu Tominey da je pristrana, a ona je otkrila kako je dobila prijetnje smrću. Naglasila je kako su na udaru njezina djeca, prema prijetećim porukama. Objavila je i snimku pisma u kojem ju se naziva čudovištem.

Čitajte i: Kći Meghan i Harryja umjesto s dobrim željama, dočekana s pogrdama: Je li baka sve znala?

"Moramo javno prozvati mržnju kad je vidimo i osjetimo, zato i objavljujem ove prijetnje smrću, koje su poslane jutros u ime obožavatelja Harryja i Meghan. Ne dajte da vas zastraše licemjeri. Borite se za svoje pravo da se argumentirano ne slažete", napisala je Camilla na svojem Twitter profilu. Ipak, neki tvrde da je novinarka opsjednuta s Meghan Markle. Jedan joj je korisnik Twittera napisao: ",Ti si opsjednuta s Meghan, okolo širiš laži o njoj i njezinoj obitelji, ona je u tvojoj zločestoj glavi neprestano."

Linker
20. travanj 2024 09:58