Chris Jackson/Getty Images
još malo

Nema više tužno lice: Meghan Markle sada sve odrađuje s osmijehom

Bivša glumica s kratkim stažom u kraljevskoj obitelji stigla je u Veliku Britaniju prvi put nakon što je obznanjeno da vojvotkinja i vojvoda od Sussexa žele biti neovisni i žele svoju sreću graditi daleko od monarhije.

Amerikanka koja je unijela razdor u kraljevsku obitelj stigla je odraditi posljednje službene dužnosti vezane za titulu koje je dobila vjenčanjem. Dobro raspoloženoj Meghan osmijeh nije silazio s lica dok je napuštala The Goring Hotelu u Londonu.

Iako su se odrekli svojih titula, Meghan i Harry nose ih do kraja ožujka ove godine. Vojvotkinja je zablistala u bež kaputu i cipelama na petu brenda Aquazzura čija je cijena 5.300 kuna.

Meghan je bila odlično raspoložena nakon što je odahnula jer je dobila blagoslov kraljice nakon što joj je pokazala želju za slobodnom. Meghan i princ Harry išli su event gdje se slavi sportska priznanja ranjenih vojnika. Princ Harry je iz hotela izašao puno prije supruge. Njegov osmijeh govori da je i on siguran u odluku koju su zajedno donijeli.

Prince Harry, Duke of Sussex, and Meghan Markle, Duchess of Sussex, attend the annual Endeavour Fund Awards at Mansion House, London, UK, on the 5th March 2020.
05 Mar 2020, Image: 503575586, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia
James Whatling / The Mega Agency / Profimedia
Harry se s Meghan htio maknuti od kraljevskog kaosa i konstantnog pritiska sa svih strana, a najviše okrutnih britanskih medija.

Ovog tjedna se princ Harry susreo s kraljicom koja je navodno naglasila kako se on i Meghan uvijek mogu vratiti na dužnost kada to požele.

Prinčevi Harry i William će se ponovno javno sresti 9. ožujka potvrđeno je iz kraljevske palače koja je to tražila od svojih članova na odlasku zbog Dana Commonwealtha, a onda za Meghan i princa Harrya započinje toliko željena sloboda.

FUA,AMOTU, TONGA - OCTOBER 26: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex walk together, ahead of Tonga's Princess Angelika, as they depart from Fua'amotu International Airport on October 26, 2018 in Fua'amotu, Tonga. (Photo by Phil Noble - Pool/Getty Images)
Getty Images

Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 22:49