uz novu gloriju

Nesuđena članica kraljevske obitelji: Meghan Markle do 40. godine dobila je sve što je željela

Nova knjiga G. biblioteke posvećena Meghan Markle izlazi točno uoči njenog velikog rođendana, a tim povodom otkrivamo kako je američka pučanka i engleska vojvotkinja uspjela ostvariti ono što je davno zacrtala te zašto je britanski mediji nikad nisu shvatili i prihvatili.

Što još uopće može poželjeti vojvotkinja od Sussexa? Do 40. godine - koju navršava 4. kolovoza - ostvarila je gotovo sve za čim je žudjela. Nakon podosta muka postala je uspješna televizijska glumica, potom i blogerica, proputovala cijeli svijet, probala sve što ju je privlačilo, kušala svako vino i kulinarsku kreaciju... živjela je kako je htjela i život uspjela pretvoriti u veliku pustolovinu, a na kraju i bajku s princem koji je obožava. Nakon porodiljnog dopusta na velika će se vrata vratiti glumi i produkciji s društveno odgovornim sadržajima, koje ona i princ sami biraju jer ih vrijedi promovirati, a s Netflixom su već potpisali veoma unosne ugovore.

image
Nijedan par u kraljevskoj obitelji nije tako otvoreno pokazivao da se voli kao Meghan i Harry.
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Meghan voli raditi, planirati, smišljati projekte i nikada bez toga ne bi mogla biti sretna. No, tu je i ono najvažnije, najželjenije - sretna obitelj s mužem, dvogodišnjim sinom Archiejem Harrisonom te uskoro dvomjesečnom kćerkicom Lilibet Dianom, koja je svojim imenom neraskidivo povezana s prabakom i bakom. Njih četvero žive kao u bajci, na velikom imanju, daleko od znatiželjnih tabloidnih uljeza, usred starog perivoja s golemim drvećem, parkom, kokošinjcem, bazenom i teniskim terenom.

image
U ožujku je dala intervju Oprah Winfrey, spomenuvši rasizam u kraljevskoj obitelji te otkrivši da će ona i Harry nakon sina Archieja postati roditelji djevojčice.
SHUTTERSTOCK

Meghan je zasigurno prva vojvotkinja u povijesti kraljevske obitelji kojoj je princ za rođendan sam skuhao večeru u tri slijeda i za kraj je iznenadio velikom čokoladnom tortom ukrašenom balonima. Pripustio je u svoju kuhinju samo Doriju, vojvotkinjinu majku, da mu bude sous chef. Bila je to mala intimna proslava 39. rođendana u krugu najuže obitelji, u vrijeme strogih kalifornijskih protuepidemijskih mjera, koja se trebala ove godine pretvoriti u veliki glamurozni holivudski party za pamćenje - jer tako se tamo slavi veliki 40. rođendan. No, kako beba Lili ima samo dva mjeseca, a epidemija je ponovno u uzletu, vjerojatno će par opet proslaviti rođendan intimno, a kraljica i obitelj javit će im se preko videolinka.

Čitajte i: Novi šok za kraljevsku obitelj: Princ Harry u tajnosti napisao memoare u kojima je otkrio dosad nepoznate detalje

Čitajte i: Razljutili su se Kate Middleton i princ William! Donijeli su odluku koja će rastužiti mnoge

image
GLORIA PRODUKCIJA

Svijet i njihov život danas posve su drugačiji od onih idiličnih dana kad je Harry organizirao proslavu Meghaninog rođendana u Africi, na safariju, ili na Ibizi s njezinim prijateljima iz bračnog i predbračnog života. Neki, doduše, nagađaju će se možda najesen ipak održati veliko slavlje, zajedno s proslavom Harryjevog 37. rođendana. Lili će biti veća, a svijet se možda opet otvori. Više o novoj knjizi i o Meghan Markle možete pročitati u novoj Gloriji.

image
GLORIA PRODUKCIJA

Knjigu Glorijine biblioteke G. - "Istine i laži o američkoj princezi" Nade Mirković možete pronaći u limitiranom izdanju uz novu Gloriju po cijeni od 49 kuna.

Linker
17. travanj 2024 18:43