Upalite reflektore, molim

Ni kraljevne nisu što su nekad bile: Ova je model i zaštitno lice modne kuće Louis Vuitton

Davno su prošla vremena kada su prinčevi i princeze uživali na kraljevskim dvorima, provodeći vrijeme na ladanjima, u lovu ili na raskošnim zabavama... Danas takve scene još jedino možemo vidjeti u animiranim filmovima.

Princeza Maria-Olympia od Grčke i Danske (24) novo je lice kampanje modne kuće Louis Vuitton, u kojoj predstavljaju kolekciju torbica Capucines.

Princeza, koja živi i radi u Americi kao model, s ljupkim je torbicama pozirala na poznatim pariškim lokacijama - među ostalim u ulici Neuve-des-Capucines, gdje je 1854. otvoren prvi dućan Louis Vuitton.

Louis Vuitton odabrao je eleganciju mlade kraljevne kao primjer novih stilova torbica iz Capucines kolekcije u Gradu svjetlosti. Oličenje francuskog šika, njegova geometrijska arhitektura i prepoznatljiv potpis utjelovljuju Maisonov savoir-faire.

Cijena torbica je, naravno, na upit, a cijelu kolekciju možete pogledati ovdje.

Kolekcija nazvana po prvoj trgovini Louis Vuitton u Parizu, jedna je od najznačajnijih dizajna ove modne kuće. Ženstvene i profinjene, Capucines torbice iznova se osmišljaju svake sezone. Uz nove boje, ovosezonski ukrasi uključuju potpise LV od sedefa i pozlate.

Linker
17. travanj 2024 00:41