REX / Shutterstock Editorial / Profimedia
iskren i emotivan

Nije se mogao suzdržati: Princu Harryju krenule suze kad je govorio o svojoj Meghan

Na WellChild dodjeli nagrada u Londonu princ Harry popeo se na pozornicu i kao kraljevski ambasador održao je govor. Emocije su ga ponijele dok je govorio o očinstvu pa su mu u jednom trenutku suze gotovo potekle niz lice.

Emotivna večer je iza princa Harryja koji je još jednom pokazao svoju mekšu stranu. Sa suprugom Meghan Markle prisustvovao je događaju posvećenom djeci koja se bore s bolestima i problemima te je održao inspirativni govor i prisjetio se dana kada je tek saznao da će postati otac, što ga je posebno taknulo.

Harry se vratio godinu dana unatrag i prisjetio se trenutka kada su on i Meghan saznali da očekuju prvo dijete, no javnosti još nisu otkrili tu vijest. Stajali su na istoj pozornici, no vojvoda je priznao da je ove godine sve drugačije jer je sada otac.

"Član sam ove organizacije već deset godina i svake godine me uspiju iznenaditi i inspirirati. Prošle godine sam stajao tu sa suprugom i znali smo da ćemo postati roditelji. Sjećam se da sam jako stisnuo Meghaninu ruku i razmišljali smo kako ćemo i sami uskoro odgajati dijete", kazao je Harry. Za vrijeme govora napravio je pauzu i jedva suzdržao suze koje su mu napunile oči.

Prince Harry reacts next to television presenter Gaby Roslin as he delivers a speech during the WellChild Awards Ceremony reception
WellChild Awards, Royal Lancaster Hotel, London, UK - 15 Oct 2019, Image: 477052124, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia
REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izvukla staru odjeću iz ormara: Meghan je ponovila haljinu koju je nosila na dan koji joj je promijenio život

"Sada kad sam ovdje kao roditelj i govorim vam o svemu tome, u meni se bude emocije za koje nisam niti znao dok nisam postao otac", završio je Harry i kazao kako niti jedan roditelj ne može zamisliti da mu dijete pati te se zahvalio svim sudionicima i dobtnicima nagrade.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 15: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex attend the WellChild awards at Royal Lancaster Hotel on October 15, 2019 in London, England. (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)
Getty Images

Linker
25. travanj 2024 02:31