Trlja ‘šape‘

Nikome drugom to nije pošlo za rukom: Kako je Oprah uspjela dobiti intervju stoljeća?

Još nas tek nepunih sat vremena dijeli od povijesnog intervjua odbjeglog kraljevskog para - vojvotkinje Meghan i princa Harryja - koji je najveća svjetska televizijska zvijezda uspjela pridobiti da baš njoj otkriju intimne detalje od kojih strepi britanska kraljica, a za koji je - pišu britanski mediji, navodno najavila da ga neće gledati u prijenosu u živo.

Kako je moguće da je pored svih jakih televizijskih imena u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama, upravo Oprah Winfrey (67) uspjelo nagovoriti odbjegli kraljevski par da po prvi puta ispričaju svoju stranu priče - mnogi se pitaju.

Na isti način na koji je prevladala siromaštvo koje ju je pratilo od djetinjstva koje je provela u ruralnom Mississippiju i postala prva tamnoputa milijarderka na svijetu - piše The New York Times.

IZ MINUTE U MINUTU! Na Gloria.hr pratite intervju stoljeća - Meghan Markle i Harry s Oprah

Za to su zaslužni njezino vrijeme, trud i karizma.

U video isječku objavljenom prošlog petka (koji možete pogledati u nastavku), Oprah se prisjetila da je prvo nazvala Meghan kako bi joj predložila intervju u veljači ili ožujku 2018. Prema londonskom The Timesu, njih su se dvije osobno upoznale u ožujku kad se Oprah "našla" u Londonu, a Meghan ju je tom prigodom pozvala da je posjeti u Kensingtonskoj palači.

U travnju je, pak, Oprah pozvala Meghaninu majku Doriju Ragland u svoj dom na ručak i jogu. Otprilike dva mjeseca poznanstva Oprah su bila više nego dovoljna da "zaradi" pozivnicu za vjenčanje Meghan i Harryja.

POVRATAK KRALJICE INTERVJUA! Oči cijelog svijeta još jednom su uprte u Oprah Winfrey

PRIČA IZA KAMERE: Sve što trebate znati o intervjuu koji smo čekali pune tri godine!


Nekoliko dana nakon što je par objavio da imaju namjeru povući se s dužnosti koje se očekuju od njih kao pripadnika britanske kraljevske obitelji - Oprah se suočila s teškim optužbama. Naime, glasno se govorilo kako je upravo ona kriva što su Meghan Markle i princ Harry odlučili napustiti kraljevstvo i život nastaviti čak na drugom kontinentu.

Te je glasine popularna voditeljica brzo demantirala.

Slučajno ili ne, na kraju su se Meghan i Harry preselili toliko blizu njezina imanja u Montecitu u Kaliforniji, da bi ih se moglo nazvati susjedima. Upravo tako ih je Oprah i nazivala putem društvenih mreža dok je oduševljeno (a možda i proračunato) hvalila proizvod poduzeća u koji je Markle uložila novac.

Linker
18. travanj 2024 16:04