stigla prva bebica

Novo hit ime? Glumica rodila dječaka i odlučila se za isto ime kao i princeza Eugenie

Zvijezda serije "This is Us", 36-godišnja Mandy Moore, na Instagramu je objavila da je na svijet stigao njezin sin - točno na vrijeme. Dječaka posebnog imena, dobila je u drugom braku, nakon višegodišnje borbe s neplodnošću.

Mandy Moore i suprug Taylor Goldsmith dočekali su svoje prvo dijete.

36-godišnja glumica na Instagramu je objavila sretnu vijest, uz fotografiju malenog dječaka odjevenog u plavu pidžamicu.

"Gus je ovdje! Naš slatki dječak, August Harrison Goldsmith. Bio je točan i stigao na vrijeme, na veliko zadovoljstvo svojih roditelja. Bili smo spremni zaljubiti se na sve moguće nove načine, no ovo prelazi sve granice koje smo mogli zamisliti", napisala je Mandy.

Za vrijeme trudnoće, Mandy je otvoreno pričala o problematičnom prvom tromjesečju i problemima s plodnošću. Otkrila je kako joj je, zbog teških trenutaka iz prošlosti, bilo teško povjerovati da je zaista trudna.

"Držala sam dah do 12. tjedna", izjavila je i dodala kako su je onda sitnice, poput kupovanje dude, uvjerile da je njezino stanje zaista "stvarno" i da očekuje dugo željenu bebicu.

Mandy Moore i Taylor Goldsmith zaljubili su se "na prvi pogled", nakon što su se upoznali putem Instagrama 2015. godine. Mandy se upravo rastala od supruga Ryana Adamsa koji ju je emotivno i verbalno zlostavljao u pet godina braka te joj slomio srce.

Pročitajte: Suprug ju je psihički slomio, ali pronašla je snage za povratak na scenu

Mandy je obožavala Taylorov bend "Dawes" te je na Instagramu objavila naslovnicu njihova albuma uz poruku da je njihov najveći fan, što je privuklo pažnju omiljenog joj pjevača i pretvorilo se u predivnu ljubavnu priču. 2017. su se zaručili, a 2018. godine vjenčali na romantičnom vjenčanju na kojem je Mandy blistala u ružičastoj vjenčanici.

Pročitajte: Nimalo tradicionalna mladenka: Iz ružičaste vjenčanice uskočila u crnu haljinu i oduševila

Zanimljivo je da su i Mandy Moore i princeza Eugenie, koja je prije nekoliko dana otkrila kako se zove njezina bebica, za dječake odabrale ime August, što bi moglo ukazati na novo trendi ime u svijetu beba.

Linker
24. travanj 2024 17:30