Spremni za ekran

Objavili prvi portret nakon selidbe: Princ Harry i Meghan ponovno pozirali kao na fotografiji sa zaruka

Novi crno-bijeli portret vojvode i vojvotkinje od Sussexa objavljen je uoči njihova angažmana u posebnom izdanju serijala Time 100 Talks, u kojem će voditi cijelu emisiju.

Meghan Markle i princ Harry ponovno su sjeli u omiljenu pozu. Par je prvi put pozirao u službenom fotografiranju, nakon što su odstupili od titula seniorskih članova kraljevske obitelji, ranije ove godine. Fotografija je objavljena uoči posebnog izdanja video serijala TIME100 Talks, koji izlazi u 20. listopada. Na fotografiji Meghan naslanja svoju ruku na Harryjevo krilo - baš kao što je učinila i na romantičnoj fotografiji u čast njihovih zaruka 2017.

Fotograf Matt Sayles snimio ih je u njihovom novom domu u Kaliforniji. Princ Harry se blago smiješi u kameru, dok se rukom oslonio na naslon stolice. Njegova se supruga smije, a rukom je oslonjena na Harryjevu nogu.

Fotografiju sa zaruka snimio je modni fotograf Alexi Lubomirski, a par je sjedio u sličnoj pozi. Snimljeni u Frogmore Houseu u Windsoru, oboje su sjedili na stepenicama, a vojvotkinja je također bila oslonjena na tadašnjeg zaručnika.

Omiljena poza kraljevskog para

Iako su na zaručničkim fotografijama bili u glamuroznom izdanju - Meghan u couture haljini Ralph & Russoa, a Harry u tamno plavom odijelu i odgovarajućoj kravati, nove fotografije pokazuju njihovu nešto ležerniju stranu. Harry je na najnovijim fotografijama pozirao bez kravate, dok je Meghan odjevena u crno odijelo. Sličnu pozu Sussexi su ponovili i na dan vjenčanja.

Meghan i Prince Harry će voditi epizodu Timeove internetske emisije s temom "Engineering a Better World" (u slobodnom prijevodu - stvaranje boljeg svijeta) govorit će o stvaranju sigurnijih i ravnopravnijih online zajednica. Gosti u emisiji bit će i suosnivač Reddita Alexis Ohanian (koji je i suprug Meghanine prijateljice Serene Williams) te voditelji podcasta Teenager Therapy, u kojem je britanski par nedavno gostovao.

Linker
23. travanj 2024 12:46