snimila je odgovor

Objavljen video: Kate Middleton imala je neočekivanu reakciju na komentar obožavateljice da će biti odlična princeza

Vojvotkinja od Cambridgea vjerojatno će naslijediti titulu princeze Diane kada njezin suprug, princ William, zasjedne na britanski tron.

Za vrijeme slavlja Platinastog jubileja kraljice Elizabete II., Kate Middleton, princ William i njihova djeca - najstariji sin George i kći Charlotte, posjetili su dvorac Cardiff u Velikoj Britaniji, dok je najmlađi Louis vjerojatno bio na čuvanju. Tijekom izlaska kraljevska obitelj razgovarala je s mještanima koji su se zatekli kod dvorca, a jedna od mještanki udijelila je neočekivan kompliment vojvotkinji koji je od nje izmamio iskrenu reakciju.

U trenutku kada se rukovala s jednom ženom, ona joj je rekla: "Bit ćete briljantna princeza od Walesa", na što je Kate, vidno iznenađena, piše People, odgovorila vrlo dirnuto.

"Oh, vrlo ste ljubazni", rekla je Kate te gestikulirajući prema Williamu, dodala "U dobrim sam rukama".

Čitajte i: Kate Middleton pokazala dio obiteljskog doma i savršenu odjevnu kombinaciju tijekom druženja s djecom

Trenutak je kamerom zabilježila jedna korisnica Twitter koja je za People izjavila da su Cambridgeovi skromna i ljupka obitelj. "Letjela sam u zadnji tren iz Miamija kako bih prisustvovala Platinastom jubileju i otišla u Cardiff dan prije. Upoznala sam divne ljudi iz cijelog svijeta koji ih žele upoznati. Nismo imali pojma da dovode princa Georgea i princezu Charlotte do kasnije. Jednom kada smo upoznali Cambridgeove, svi smo bili opčinjeni njima. Zakasnila sam na vlak za London i stigla kasno na Platinum Party u Palaceu, ali sve se isplatilo!", rekla je obožavateljica.

Kate, koja je dobila titulu vojvotkinje od Cambridgea nakon vjenčanja s princom Williamom 2011., najvjerojatnije će dobiti titulu princeze od Walesa poput njezine pokojne svekrve, princeze Diane, kada William preuzme titulu princ od Walesa od svog oca Charlesa. Charles će tada postati kralj, a njegova supruga Camilla dobit će titulu kraljice supruge.

Kao buduća kraljica, koja odgaja budućeg kralja, od Kate se očekuje da besprijekorno ispuni više uloga: princeze, supružnice koja pruža podršku, majke, zagovornice dobrotvornih organizacija, ikone stila i još mnogo toga.

Linker
25. travanj 2024 00:06